Στην εισαγγελέα οι καταγγελίες για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη

Στην εισαγγελέα οι καταγγελίες για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη

Στην εισαγγελέα οι καταγγελίες για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1482 ΦΟΡΕΣ

Στα χέρια της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου βρίσκεται από χθες, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά από καταγγελία ανήλικης, στην οποία φέρεται να ασελγούσε ο θείος της.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, μόλις την περασμένη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, οπότε και η μητέρα της 12χρονης –σήμερα- κοπέλας προέβη σε προφορική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου συζήτηση με την ανήλικη κόρη της, όπου η τελευταία της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο θείος της, αδελφός του πατέρα της, είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις τις φορές που τον συναντούσε.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο καταγγελλόμενος διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας και εκεί βρίσκονται οι γονείς του, αλλά και ο πατέρας της 12χρονης, ο οποίος, αν και έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, έχει άριστες σχέσεις μαζί της.

Στο πλαίσιο λοιπόν της επικοινωνίας με τον πατέρα της το ανήλικο κορίτσι πήγαινε να τον επισκεφθεί και εκεί έβλεπε τόσο τους παππούδες όσο και τον θείο της. Όμως όταν πριν από λίγο καιρό επρόκειτο και πάλι να μεταβεί στον πατέρα της, η 12χρονη δήλωσε άρνηση και τελικά εκμυστηρεύθηκε στη μητέρα της, τους λόγους που την κάνουν να μην θέλει να πάει εκεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελευταία φορά που το ανήλικο κορίτσι φέρεται να υπέστη ασελγείς πράξεις ήταν πέρυσι το καλοκαίρι (2021) που πήγε και πάλι να συναντήσει τον πατέρα της. Ωστόσο η ίδια φέρεται να έχει δηλώσει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις έχουν ξεκινήσει από όταν εκείνη ήταν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Χθες η μητέρα της 12χρονης συνοδευόμενη από τον συνήγορό της κ. Μανώλη Βλάχο υπέβαλλε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του θείου με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου, λόγω της συγγένειας που έχει με το παιδί.

Επίσης ζητήθηκε να γίνει η κατάθεση της ανήλικης παρουσία παιδοψυχολόγου, εδώ στη Ρόδο, αλλά και να επιτραπεί στη νεαρή κοπέλα να μην μεταβαίνει στην περιοχή, όπου διαμένει ο θείος της έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη

45χρονος κατηγορείται για κατοχή 24 γραμμαρίων κοκαΐνης

Σύλληψη νεαρών τουριστών που επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία έξω από την ασφάλεια Ρόδου

32 συλλήψεις στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων την περασμένη εβδομάδα στα νησιά του Ν. Αιγαίου

Στο εδώλιο 56χρονος Αλβανός για 20 «φιξάκια» με χασίς

Πατέρας και γιος στο εδώλιο επειδή πουλούσαν είδη «μαϊμού»

Εντοπισμός και διάσωση 35 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση