Αστέρας Παστίδας: Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή

Αστέρας Παστίδας: Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή

Αστέρας Παστίδας: Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 460 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Βασίλη Αθανασίου, στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Παστίδας. Αν και έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις, εντούτοις δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμη από την πλευρά του συλλόγου.

Αμέσως μετά το «κλείσιμο» του προπονητή, θα ξεκινήσει βέβαια ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με προτεραιότητα στις ανανεώσεις των συνεργασιών. Ο Αστέρας θέλει και του χρόνου να κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα μιας και δεν φαίνεται να αλλάζει η φιλοσοφία της διοίκησης, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από το ποιος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό, στον Αστέρα, προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι αυτή με τις περισσότερες εξελίξεις όσον αφορά το «χτίσιμο» ενόψει της νέας χρονιάς. Κάποιοι παίκτες είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν, αλλά γενικώς η πεποίθηση που κυριαρχεί είναι ότι οι περισσότεροι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στο νέο πρωτάθλημα. Από το πόσοι θα ανανεώσουν, θα εξαρτηθεί βέβαια και ο αριθμός των νέων μεταγραφών που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”