Οι στάσεις της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στο Νιοχώρι

Οι στάσεις της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στο Νιοχώρι

Οι στάσεις της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στο Νιοχώρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 593 ΦΟΡΕΣ

Σε διαμαρτυράι της συμπολίτισσάς μας υπογραμμίζει τα ακόλουθα:
«Απαράδεκτο το σκεπτικό της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» (στο πλαίσιο του... εκσυγχρονισμού του) να αφήσει χωρίς δρομολόγια ολόκληρη την περιοχή του Νιοχωριού αφαιρώντας τις δύο παραδοσιακές στάσεις χρόνων επί της 28ης Οκτωβρίου, επικαλούμενο δυσκολίες κυκλοφοριακού.

Γιατί ναι μεν οι δυσκολίες υπήρχαν στην πλατεία Ακαδημίας ανέκαθεν λόγω του σχολείου αλλά το ζενίθ στο κυκλοφοριακό είναι μόνο και μόνο δύο φορές την ημέρα, την πρωινή ώρα (8.00) με την άφιξη των αυτοκινήτων των μαθητών και τη μεσημεριανή ώρα με το σχόλασμα. Και στο κάτω-κάτω ας το λύσει ο Δήμος με μια απλή τοποθέτηση κώνων στα επίμαχα στενά σημεία.

Γι’ αυτές, λοιπόν, τις δύο δύσκολες φορές δεν βγάζει κανείς απόφαση να «τιμωρήσει» έτσι το Νιοχώρι αφαιρώντας την ολοήμερη μετακίνηση προς χωριά και αεροδρόμιο από δεκάδες εκατοντάδες ντόπιους επιβάτες αλλά και φοιτητές και στρατιωτικούς που διαμένουν στα ενοικιοστάσια της περιοχής, όπως και από εκατοντάδες τουρίστες που εξυπηρετούνταν άνετα από τις δύο αυτές στάσεις.

Το σκεπτικό της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» οδηγεί πλέον τα λεωφορεία από την αφετηρία της Νέας Αγοράς μέσω της Παπαλουκά (χωρίς καμία στάση) στην Ψαροπούλα όπου αναγκάζει από εκεί να συγκεντρώνονται όσοι από το Νιοχώρι θέλουν να μετακινηθούν υποχρεώνοντάς τους να τραβάνε τις βαλίτσες τους εκατοντάδες μέτρα για να φθάσουν εκεί.

Αλλά και από το σκεπτικό του, όμως, εισπράττει κανείς το χειρότερο, ότι δηλαδή θυσίασε την εξυπηρέτηση των επιβατών του που χρόνια τον τιμά από αυτές τις δύο στάσεις, γιατί άραγε; Για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί του ή για δυό παραπάνω καθυστερήσεις, στα δρομολόγια ολόκληρης ημέρας;

Ελπίζουμε οι διαμαρτυρίες να εισακουστούν και οι αρμόδιοι να καθίσουν να ζυγίσουν τα περισσότερα θετικά και τα λιγότερα αρνητικά ώστε και να επαναλειτουργήσουν οι 2 στάσεις της 28ης Οκτωβρίου».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»