Απαιτείται εγρήγορση, διάθεση και κυρίως προγραμματισμός…

Απαιτείται εγρήγορση, διάθεση και κυρίως προγραμματισμός…

Απαιτείται εγρήγορση, διάθεση και κυρίως προγραμματισμός…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 91 ΦΟΡΕΣ

Και μιας που η χρονιά οδεύει στο τέλος της, καθώς απομένουν μόνο κάποια παιχνίδια στο Εφηβικό (Κ16) και στο Παιδικό (Κ14), καλό είναι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο της περιοχής μας να αρχίσουν να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Να εξετάσουν αν με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους βοήθησαν στο να μπει ένα λιθαράκι έστω στο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Ήταν μια χρονιά πολύ «ειδικών συνθηκών» μιας και «σημαδεύτηκε» από τις πολλές αποχωρήσεις σωματείων σε όλες ουσιαστικά τις κατηγορίες. Και είναι κάτι που περνάει στην ιστορία σαν μια «αρνητική παράμετρος» της αγωνιστικής περιόδου που οπωσδήποτε προσδίδει προβληματισμό.

Οι παράγοντες έκαναν έναν σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι που σε κάποιους πήγε καλά και σε κάποιους άλλους όχι.
Το θέμα είναι ότι είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να γίνει ο απαιτούμενος απολογισμός προκειμένου να μπορεί να βγει και ένα συμπέρασμα.

Έχω την αίσθηση ότι η φετινή χρονιά, σε ό,τι αφορά το τοπικό μας ποδόσφαιρο, έδωσε απλόχερα την ευκαιρία σε αυτούς που είχαν λάθος φιλοσοφία, να την αλλάξουν και να αντιμετωπίσουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά ενόψει της συνέχειας. Αν το κάνουν, τότε σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.
Αν όχι, είναι κάτι που αργά ή γρήγορα δεν θα το πληρώσουν μόνο οι ίδιοι αλλά και οι ίδιες οι ομάδες τους. Και αυτό ασφαλώς είναι πολύ σκληρό.

Σε αυτό που όλοι για μια ακόμα φορά θα πρέπει να συμφωνήσουμε είναι ότι το τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει μπει σε μια διαφορετική εποχή, εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες.

Απαιτείται εγρήγορση, διάθεση και κυρίως προγραμματισμός…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.