Η διοίκηση του Ιάλυσου θα έχει σίγουρα πολλή δουλειά να κάνει…

Η διοίκηση του Ιάλυσου θα έχει σίγουρα πολλή δουλειά να κάνει…

Η διοίκηση του Ιάλυσου θα έχει σίγουρα πολλή δουλειά να κάνει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 138 ΦΟΡΕΣ

Η οριστικοποίηση της επιστροφής του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ήταν, θα έλεγε κανείς, το αναμενόμενο.

Όσο και αν είναι αλήθεια το ότι πάντα στα μπαράζ δεν είναι εύκολο και «ασφαλές» να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα, εντούτοις, η ομάδα του νησιού μας ήταν και σαν όνομα ένα από τα «βαριά» ονόματα του συγκεκριμένου ομίλου. Και ειδικά από τη στιγμή που την άνοδο την κερδίζουν τρεις (δηλαδή σχεδόν οι μισές), οτιδήποτε άλλο συνέβαινε προφανώς και θα θεωρούνταν έκπληξη.

Ο Ιάλυσος λοιπόν τη στιγμή που χρειαζόταν έδειξε σοβαρότητα, προσοχή και πειθαρχία και κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πρώτα τριάδα κερδίζοντας δίκαια την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα η διοίκησή του θα έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει αυτό το καλοκαίρι, μιας και προφανέστατα θέλει να οργανώσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Με το οικονομικό να είναι βέβαια το μεγάλο «αγκάθι» (όπως και για κάθε ερασιτεχνική ομάδα και δη νησιωτική), οι «ερυθροκίτρινοι» καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για να «βγάλουν» τη δύσκολη χρονιά χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα είτε εντός, είτε και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και επειδή, επιτυχημένη συνταγή δεν μπορεί να αλλάξει, τόσο ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης όσο και ο κορμός της ομάδας, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνουν ενόψει της νέας χρονιάς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν