Σε κρίσιμη κατάσταση o 43χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος προχθές

Σε κρίσιμη κατάσταση o 43χρονος  που βρέθηκε μαχαιρωμένος προχθές

Σε κρίσιμη κατάσταση o 43χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος προχθές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3067 ΦΟΡΕΣ

Δίνουν μάχη οι γιατροί για να τον κρατήσουν ζωντανό

«Μάχη» συνέχιζαν έως χθες το βράδυ να δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Ρόδου για να κρατήσουν στη ζωή τον 43χρονο που εντοπίστηκε αιμόφυρτος δίπλα σε μάντρα οικοδομικών υλικών, επί της Ρόδου - Καλλιθέας.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις πώς και από ποιον/ ποιους τραυματίστηκε ο 43χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η κατάσταση της υγείας του τραυματία ήταν αρκετά κρίσιμη και οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν ζωντανό.
Μάλιστα ο ίδιος υπεβλήθη και σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ λόγω της κατάσταση του δεν δύνατο να γίνει ολοκληρωμένη εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Ωστόσο, ο 43χρονος – σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος μέσα στον χώρο όπου διέμενε. Συγκεκριμένα, ο άνδρας έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον άνω θώρακα και στον λαιμό.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο 43χρονος διέμενε σε είδος παραπήγματος κοντά σε μάντρα επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας. Προχθές περίπου στις 10 το βράδυ επικοινώνησε με έναν συμπολίτη μας, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και του είπε ότι «κινδυνεύει η ζωή του».

Ο συμπολίτης μας, ανησυχώντας με αυτά που άκουσε κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε για τα όσα του είχε δηλώσει στο τηλέφωνο ο φίλος του.
Αστυνομικοί έσπευσαν στον χώρο διαμονής του 43χρονου όπου και τον εντόπισαν αιμόφυρτο και τραυματισμένο στο

κεφάλι, στον άνω θώρα και στον λαιμό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και να τα εξετάζουν προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Να δώσουν δηλαδή απαντήσεις στο ποιος και γιατί προκάλεσε τα τραύματα αυτά στον 43χρονο αλλά και για ποιο λόγο. Επίσης έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, από την οποία αναμένονται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Διαβάστε ακόμη

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Να επιστρέψει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ζητά 61χρονος