Φοίβος: «Ήρθε η ώρα της ανόδου!»

Φοίβος: «Ήρθε η ώρα της ανόδου!»

Φοίβος: «Ήρθε η ώρα της ανόδου!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Η επιστροφή της ομάδας σε Εθνικές κατηγορίες, θα είναι και επίσημα ο στόχος του Φοίβου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Είναι κάτι που ανακοίνωσε χθες η διοίκηση, ενημερώνοντας επίσης και για την τυπική ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα. Ο Φοίβος γίνεται έτσι ουσιαστικά, η πρώτη ομάδα που ξεκαθαρίζει ότι θέτει στόχους πρωταθλητισμού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητή Γιώργο Σάββενα. Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν σε άριστο κλίμα, έγινε ανάλυση των στόχων της επόμενης σεζόν και η συμφωνία επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η υπάρχουσα διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Φώτη Μούκα τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησε να βάλει γερές βάσεις για να είναι σε θέση η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες. Νομίζουμε ότι μετά από 4 χρόνια σκληρής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα ήρθε η ώρα ο Φοίβος μας να ανεβάσει τον πήχη και να πανηγυρίσουμε στο μέλλον τίτλους και χαρές που είχαμε πανηγυρίσει και στο παρελθόν. Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει και σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Ο Φοίβος είναι πάνω από πρόσωπα. Ο Φοίβος είναι ιδέα. Σας ευχαριστούμε».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων