Επίσκεψη Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ. στο κυνοκομείο Ρόδου

Επίσκεψη Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ. στο κυνοκομείο Ρόδου

Επίσκεψη Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ. στο κυνοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Το δημοτικό κυνοκομείο Ρόδου επισκέφθηκαν χθες μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Αντώνης Αρφαράς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την εντεταλμένη σύμβουλο υπεύθυνη ισότητας, οικολογίας και πρωτογενούς τομέα ανάπτυξης κα Ευδοκία Πάττα, τον διευθυντή πρωτογενούς τομέα κ. Μανιαδάκη Σήφη, τη γεωπόνο κα. Τσακμακίδου Αικατερίνη , την πρόεδρο του συλλόγου φιλοζωικής Ρόδου κα Διμέλη Γεωργία και το μέλος του συλλόγου κ. Κρητικό Γεώργιο.

«Ένας ευαίσθητος άνθρωπος δεν μπορεί να μένει αδιάφορος μπροστά σ'αυτά τα αδέσποτα πλάσματα τα τόσο συμπαθή που περιμένουν και επιζητούν προστασία και αγάπη. Καθήκον μας η συμπαράσταση στους υπεύθυνους της δομής.

Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειες που καταβάλλει με επιτυχία, καθώς επίσης και στους επιδεικνύοντες φιλότιμες και υποδειγματικές προσπάθειες υπηρεσιακούς και φιλοζωικούς παράγοντες.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους και δηλώνουμε όχι απλώς θεατές αλλά έμπρακτα συνεργάτες και υποστηρικτές του σημαντικού έργου που επιτελούν» αναφέρει ο κ. Αρφαράς.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»