Φεστιβάλ σκόρδου στα Καλαβάρδα και γιορτή πιταρουδιού στη Σορωνή

Φεστιβάλ σκόρδου στα Καλαβάρδα και γιορτή πιταρουδιού στη Σορωνή

Φεστιβάλ σκόρδου στα Καλαβάρδα και γιορτή πιταρουδιού στη Σορωνή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3200 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου οι δαπάνες του τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Δωδεκανήσου για τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«Εγκρίνουμε την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης των παρακάτω δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου:
- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλαβαρδών «Κάμειρος», του «Φεστιβάλ Σκόρδου», στα Καλαβάρδα, στις 26 Ιουνίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου «Νέα Ζωή» της «13ης Γιορτής του γεωργού και Κτηνοτρόφου», στον Μονόλιθο, στις 6 Ιουλίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Σύλλογο Γυναικών Παστίδας των «Εκδηλώσεων αναβίωσης εθίμων του τόπου μας κατά τη διάρκεια του γάμου», στην Παστίδα, στις 10 Ιουλίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής της «4ης Γιορτής Πιταρουδιού», στη Σορωνή στις 16 Ιουλίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.



- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατταβιάς «Η Αγία Παρασκευή» της «6ης Γιορτής Λοπιού» στη Δ.Κ. Κατταβιάς, στις 30 Ιουλίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών «Η Βρασιά» της «Γιορτής Μελιού και Σούμας» στη Δ.Κ. Σιαννών, στις 6 Αυγούστου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο» της «Γιορτής του Γιαπρακιού» στη Δ.Κ. Σαλάκου, στις 26 και 27 Αυγούστου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες, καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου