Τη βίαιη προσαγωγή καταγγέλλουσας βιασμό διέταξε το δικαστήριο της Ρόδου

Τη βίαιη προσαγωγή καταγγέλλουσας βιασμό διέταξε το δικαστήριο της Ρόδου

Τη βίαιη προσαγωγή καταγγέλλουσας βιασμό διέταξε το δικαστήριο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2095 ΦΟΡΕΣ

Τη βίαιη προσαγωγή της φερόμενης ως παθούσας αλλά και των μαρτύρων της υπόθεσης, διέταξε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, το οποίο διέκοψε τη συνεδρίασή του για τον σκοπό αυτό και θα συνεχίσει την προσεχή Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Πρόκειται για την υπόθεση βιασμού μίας κοπέλας, μέρα μεσημέρι στο νεκροταφείο της Κω, για την οποία κατηγορείται 54χρονος κάτοικος του νησιού.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες, ωστόσο ενώπιων του δικαστηρίου δεν εμφανίστηκαν ούτε οι μάρτυρες ούτε η καταγγέλλουσα και έτσι ζητήθηκε η βίαιη προσαγωγή τους

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίασή του για τις 9 Ιουνίου το πρωί.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα σε βάρος του 54χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα φαίνονται να έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι στις 17 Ιανουαρίου 2019 στο νεκροταφείο της Κω.

Εκεί βρισκόταν η γυναίκα την οποία ο 54χρονος κατηγορείται ότι αφού την αγκάλιασε την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα από το κοιμητήριο και εκεί την θώπευσε και την τράβηξε από τα μαλλιά προσπαθώντας να την βιάσει.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένα τρίτο άτομο εισήλθε στον χώρο και έτσι ο 54χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο μισή ώρα αργότερα, και όταν η γυναίκα έφευγε από το νεκροταφείο, ο 54χρονος κατηγορείται ότι την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια και επιχείρησε να την βάλει στο όχημά του με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Και πάλι η γυναίκα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσε τρίτο άτομο και έτσι ο 54χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να την ελευθερώσει.

Η συνέχεια θα δοθεί στη δικαστική αίθουσα στις 9 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη

Συλλήψεις για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς σε Ρόδο και Κάρπαθο

Θείος και ανιψιός κατηγορούνται ότι απήγαγαν και τραυμάτισαν 40χρονο

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Για ληστεία και κλοπές πρόκειται να δικαστούν τέσσερις Ρομά

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 21χρονος που κατείχε ναρκωτικά

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Έκλεψε τον εργοδότη του

Για πορνογραφία ανηλίκων θα δικαστεί 52χρονος Ροδίτης