Παραμένει ο Σαρρής στον Ορφέα

Παραμένει ο Σαρρής στον Ορφέα

Παραμένει ο Σαρρής στον Ορφέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Με τον ίδιο προπονητή θα πορευτεί και στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ο Ορφέας. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Σαρρή, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κόκκινους». Κανονικά στο πόστο του παραμένει και ο συνεργάτης του Γιώργος Γιαννόπουλος, όπως ανακοίνωσε χθες και επίσημα ο σύλλογος.

Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό δίδυμο των Γρηγόρη Σαρρή και Γιώργου Γιαννόπουλου, οι οποίο θα οδηγήσουν την ομάδα μας στην αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ταυτόχρονα, παραμένει στη θέση του έφορου υλικού του συλλόγου μας ο Κώστας Σταυριανός. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.

Με την ευκαιρία, σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας συγχαίρει την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και τον προβιβασμό της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλη Χατζηνικήτα, που αποτελεί εξέχον μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Ορφέας».

Από εδώ και πέρα, στόχος της ομάδας είναι να προχωρήσει ο σχεδιασμός αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας.
Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και στο περσινό πρωτάθλημα ήδη γίνονται και όπως όλα δείχνουν, το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστοί αυτοί που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης