Πολύ κρίσιμος ο Ιούνιος για τον Διαγόρα

Πολύ κρίσιμος ο Ιούνιος για τον Διαγόρα

Πολύ κρίσιμος ο Ιούνιος για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στον Ιούνιο είναι πιθανό να «τρέξουν» οι όποιες εξελίξεις στον Διαγόρα όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό διότι η παρούσα διοίκηση, έθεσε μέχρι το τέλος του Ιούνη το περιθώριο που έχει κάποιος ή κάποιοι που ενδεχομένως να θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά του συλλόγου.

Για μια ακόμα φορά, θα έλεγε κανείς ότι είναι φανερό το ότι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου είναι έτοιμοι να συζητήσουν το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσουν από τη στιγμή που θα υπάρχει άλλο διοικητικό σχήμα για να αναλάβει. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Μετά από απόφαση των ιδιοκτητών της, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερομένους, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτο των μετοχών.
Θα πρέπει να τις υποβάλουν εγγράφως, έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόταση προς όλους όσοι αγαπούν τον Διαγόρα κι έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να υπερασπιστούν την υπόσταση και την ιστορία του να το κάνουν».
Επί της ουσίας, τα παραπάνω επιβεβαιώνουν αυτό που και άλλες φορές αναφέραμε μέσω της «Αθλητικής Ροδιακής», ότι δηλαδή πρόκειται για ένα «καυτό καλοκαίρι» για τους «κυανέρυθρους». Και αυτό διότι υπάρχουν και αρκετές υποχρεώσεις που «τρέχου» και που θα πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να μπορεί ο σύλλογος να «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Υπενθυμίζουμε ότι είναι ανοιχτά ορισμένα χρέη τα οποία πρέπει να εξοφληθούν, ενώ ο σύλλογος εξακολουθεί να μην έχει και την απαιτούμενη αδειοδότηση.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου