Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για τροχαίο δυστύχημα

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για τροχαίο δυστύχημα

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για τροχαίο δυστύχημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 538 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 38χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η υπόθεση αφορούσε τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στις 14 Οκτωβρίου 2014 στην Κω, όταν ο αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και κινούνταν στην επαρχιακή οδό Κω – Χωριά με κατεύθυνση προς την πόλη της Κω, συγκρούστηκε με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 51χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 51χρονος δικυκλιστής, ο οποίος και τελικά στις 30 Δεκεμβρίου 2014 το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω και ο 38χρονος Αλβανός είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή.

Κατά της απόφασης αυτής άσκησε έφεση και έτσι προχθές το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Παναγιώτη Πανιέρα, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών