Β. Καλοπήτας: Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι

Β. Καλοπήτας: Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι

Β. Καλοπήτας: Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του τέως πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα νησιά της Ρόδου και της Σύμης εξέδωσε ο πολιτευτής κ. Βάιος Καλοπήτας. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Αμετανόητος ο κ. Τσίπρας ήρθε στη Ρόδο υποσχόμενος ότι θα «ξεριζώσει τα κλεφτόδεντρα», δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας χωρίς όμως να παρουσιάσει ούτε μια πρόταση για την ανάπτυξη της Ελλάδας, ούτε μια πρόταση για τα ζητήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα.

Αόριστα και γενικόλογα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τη Ρόδο και τη Σύμη εμφανιζόμενος ως «σωτήρας» για να μας πει αυτά που ξέρουμε ήδη, ότι δηλαδή το κύμα ακρίβειας και το ενεργειακό κόστος πλήττουν την κοινωνία και τους επιχειρηματίες, χωρίς όμως να μας αναφέρει ούτε ένα αξιόπιστο και ρεαλιστικό μέτρο θυμίζοντας τον παλιό κακό εαυτό του, όταν για την αντιμετώπισή αυτών των καίριων προβλημάτων το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη παρουσιάσει δέσμη μέτρων η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα στη λαίλαπα της ακρίβειας που έχει «γονατίσει» τους νησιώτες.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε αυτή τη φορά ζήτησε μια συγγνώμη από τα Δωδεκάνησα για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η οποία έχει επιφέρει οικονομική ασφυξία στα νησιά μας, όταν ο ίδιος το 2015 από τη Ρόδο διαβεβαίωνε ότι «από τις 26 Ιανουαρίου θα κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές», τότε που μας προειδοποιούσε κατά το Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα πως «Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο