Προβληματισμός του Αλέξη Τσίπρα για τον «άστεγο» Αρχάγγελος ΑΣΚ

Προβληματισμός του Αλέξη Τσίπρα για τον «άστεγο» Αρχάγγελος ΑΣΚ

Προβληματισμός του Αλέξη Τσίπρα για τον «άστεγο» Αρχάγγελος ΑΣΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ του Αρχάγγελος ΑΣΚ είχε προχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί μας, συνοδευόμενος από τον Νεκτάριο Σαντορινιό.
Έτσι, επισκέφτηκε το β’ δημοτικό σχολείο στον Αρχάγγελο όπου γίνονται οι προπονήσεις στο προαύλιο, συνομίλησε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τον προπονητή Παντελή Μισσού και τους μικρούς αθλητές, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για το πώς γίνεται μια αθλητική οικογένεια με τόσα μέλη σε κάθε τμήμα της να παραμένει …άστεγη.

Ο Στέφανος Καραολάνης ως πρόεδρος, αλλά και υπόλοιπα μέλη του Αρχάγγελος ΑΣΚ, ενημέρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών και τόνισαν πως υπήρχαν υποσχέσεις εδώ και τρία χρόνια από την Περιφέρεια και τον Δήμο για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα, αλλά το όλο πρότζεκτ «πάγωσε» χωρίς καμία υπαιτιότητα του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφήθηκε με τα πιτσιρίκια, κι έδειξε τις μπασκετικές του ικανότητες, αφού σούταρε και ήταν απολύτως εύστοχος σε μακρινό σουτ…

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα