Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Δημητρά

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Δημητρά

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Δημητρά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Το δικό του «ευχαριστώ» ως υπεύθυνος της λειτουργίας και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων των Καλυθιών θέλει να πει και δημόσια ο Δημήτρης Δημητράς.

Συγκεκριμένα, με έγγραφη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Έχοντας την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στις Καλυθιές τους τελευταίους επτά μήνες, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν υλικά και οικονομικά την προσπάθεια αυτή. Αρχικά, τους ανθρώπους του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και πιο συγκεκριμένα το πρόεδρο κ. Κολιάδη Αλέξανδρο, αλλά και τον συνεργάτη του κ. Θεόδωρο Θεοδώρου που ικανοποίησαν άμεσα κάθε αίτημά μας, βοηθώντας σημαντικά στο να δοθούν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Επίσης, τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπούρη Τηλέμαχο που έδωσε καίριες λύσεις σε θέματα χρηματοδότησης.

Ευχαριστώ ακόμα τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νικολή Νίκο που δείχνει κατανόηση στα θέματα και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο αναγκαίο έργο αντικατάστασης του πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο Καλυθιών. Όλες οι βεβαιώσεις έγιναν εφικτές μετά από συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ενότητας Καλλιθέας κ. Κεχαγιά και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Αντωνά».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα