Σε Ρόδο και Κω ο Θανάσης Βέγγος για τα γυρίσματα δύο νέων ταινιών

Σε Ρόδο και Κω ο Θανάσης Βέγγος για τα γυρίσματα δύο νέων ταινιών

Σε Ρόδο και Κω ο Θανάσης Βέγγος για τα γυρίσματα δύο νέων ταινιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Παρασκευή 15 Ιουνίου 1962 Αριθ. Φύλλου 3353

ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ

Θα γίνη την 12.30 μ.μ. εις το «Εθνικόν»
Σήμερον την 12.30 μεσημβρινήν θα λάβη χώραν εις το Εθνικό Θέατρον η τελετή απονομής του Βραβείου της Ευρώπης εις την Ρόδον παρουσία Ευρωπαίων Υπουργών, Νομαρχών, βουλευτών και Δημάρχων και με συμμετοχήν του Ροδιακού λαού. Επ’ ευκαιρία του εορτασμού ανηρτήθησαν εις το Δημαρχείον εις τας Σχολάς του «Νιρέως» και εντός και εκτός του Εθνικού Θεάτρου αι σημαίαι της Ελλάδος του Βελγίου, της Δανίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Μεγάλης Βρεττανίας, της Ισλανδίας, της Τουρκίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Κύπρου και της Ελβετίας. Χθές την εσπέραν αφίκετο εις Ρόδον ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης, ο οποίος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου της Κυβερνήσεως κ. Καραμανλή θα εκπροσωπήση την Κυβέρνησιν εις τας ενταύθα εορτάς και εκδηλώσεις του Συνεδρίου της Ευρώπης. Από ελληνικής πλευράς θα παραστούν επίσης εις τας εορτάς ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος κ. Χατζηγιάννης, ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Καποδίστριας, οι Δήμαρχοι Πειραιώς Πατρέων, Ηρακλείου κ.λπ. και άπαντες οι Δήμαρχοι Δωδεκανήσου και οι κοινοτάρχαι Ρόδου.

Επ’ ευκαιρία των εορτών την εσπέραν σήμερον θα δοθή δείπνον της Ενώσεως Δήμων και Κοινοτήτων Δωδεκανήσου εις το «Θέρμαι» αύριον γεύμα της Νομαρχίας εις το Ρόδων και δείπνον του Δήμου εις το «Κάϊρο - Πάλας». Επ’ ευκαιρία των εορτών επίσης θα σημαιοστολισθή η πόλις και θα φωταγωγηθή η παραλιακή λεωφόρος.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΝ Η ΣΧΟΛΗ ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μεταδίδεται εκ Καστελλορίζου ότι αρχίζει λειτουργούσα εκεί Σχολή Ταπητουργίας οργανωθείσα υπό του Βασιλικού Εθνικού Ιδρύματος εν συνεργασία με την Ταπητουργίαν Ρόδου. Εις το Καστελλόριζον εγκατεστάθησαν 12 χειροκίνητοι εργασίαι προβλέπεται δε η παροχή μεσημβρινού συσσιτίου εις τας νεάνιδας καθώς και 21/2 δραχμών ανά χιλιόκομβον υφάνσεως.

Ο ΘΑΝ. ΒΕΓΓΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ
Αφίκετο εις Ρόδον ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Ούτος θα μεταβή εν συνεχεία εις Κω, όπου θα μετάσχη εις το «γύρισμα» δύο νέων ταινιών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ
Καθήκον μας θεωρούμεν να ευχαριστήσωμεν την Διοίκησιν Χωροφυλακής το Τμήμα Τροχαίας και τον Δήμον Ρόδου διά την βοήθειαν και συμπαράστασίν των προς αντιμετώπισιν των συνεπειών της απεργίας των φορτηγών αυτοκινήτων και διάσωσιν της παραγωγής μας.
Εκ μέρους των παραγωγών Μανδρικού
Γεωργ. Διακογιαννάκης
Στέργος Ποτσάκης

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: 73 εργάται αναχωρούν εκ Ρόδου εις Δ. Γερμανίαν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Νέαι καθυστερήσεις, άγονος ο διαγωνισμός δια τον λιμάνι λόγω ασαφειών του κειμένου

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...