Χρυσό μετάλλιο για τους Τζιουμάκα-Χατζηνικολάου στο Ωραιόκαστρο

Χρυσό μετάλλιο για τους Τζιουμάκα-Χατζηνικολάου στο Ωραιόκαστρο

Χρυσό μετάλλιο για τους Τζιουμάκα-Χατζηνικολάου στο Ωραιόκαστρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Μετά από δύο ασημένια μετάλλια, ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου πανηγύρισαν στην άμμο του Ωραιοκάστρου το πρώτο τους φετινό χρυσό, στο πανελλήνιο σιρκουί beach volley.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο που κατακτούν στο Ωραίοκαστρο οι Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου στον πρώτο φετινό σταθμό της North Area Beach Volley Circuit.

Η ομάδα Εθνικού σχεδιασμού που είναι και νούμερο 1 στη πανελλήνια βαθμολογία, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο ORAIOKASTRO OPEN, επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0 (36-34, 22-20) του Θοδωρή Παπαδημητρίου και του Παναγιώτη Ιωαννίδη.

Και τα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ωστόσο το πρώτο ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες ν’… αρνούνται να το χάσουν με τον Τζιουμάκα και τον Χατζηνικολάου να χαμογελούν στο φινάλε, κάνοντας το 1-0 σετ με 36-34! Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τους Τζιουμάκα και Χατζηνικολάου να το κατακτούν με 22-20.

Το δίδυμο της κορυφής προσέθεσε από 62,5 βαθμούς στην ατομική βαθμολογία, ενώ Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης από 56,25.
Την απονομή στους Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρης Κίον.

Παπαϊωάννου και Ιντρισλάρι στον Εθνικό σχεδιασμό
Εκτός, όμως, από τους παραπάνω αθλητές, οι Δημήτρης Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Ιντρισλάρι συμπεριλαμβάνονται στον Εθνικό σχεδιασμό Κ18 και Κ20, με την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου να τους συγχαίρει, όπως και τον προπονητή τους, Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά:
Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου συγχαίρει τους αθλητές, Παπαϊωάννου Δημήτρη και Ιντρισλάρι Αλέξανδρο, καθώς και τον προπονητή τους, Χατζηνικολάου Αλκιβιάδη, για την συμμετοχή τους στον Εθνικό σχεδιασμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις κατηγορίες αγοριών Κ18 και Κ20 στο Beach Volley.

Η επιτυχία των παιδιών είναι τεράστια και μαζί με το ζευγάρι Καρδούλια- Καλιόζη οι δύο από τις τρείς ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ευρώπη θα είναι από τα Δωδεκάνησα. Η χαρά και η υπερηφάνεια που μας χαρίσατε είναι τεράστια. Ευχόμαστε να έχετε όλοι μία καλή πορεία και να είστε το έναυσμα για τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα του Beach Volley, ώστε αυτή η επιτυχία να έχει και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων