Ισραηλινός κατηγορείται για βιασμό Νορβηγίδας

Ισραηλινός κατηγορείται για βιασμό Νορβηγίδας

Ισραηλινός κατηγορείται για βιασμό Νορβηγίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 495 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου βρέθηκε χθες 30χρονος αλλοδαπός από το Ισραήλ, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του για βιασμό, μία 20χρονη Νορβηγίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η αλλοδαπή εμφανίστηκε χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε το βιασμό της από τον 30χρονο.
Η ίδια είπε μεταξύ άλλων πως γνωρίστηκαν σε μπαρ της πόλης μας το προηγούμενο βράδυ (14 Ιουνίου 2022) και συνδιασκέδασαν μαζί με τους φίλους τους.

Λίγη ώρα αργότερα, η 20χρονη φέρεται να πήγε στο δωμάτιο του 30χρονου αλλοδαπού και εκεί – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- έκαναν γυμνοί μασάζ, ο ένας στον άλλο και όταν ο 30χρονος της πρότεινε να προχωρήσουν και σε άλλες πράξεις εκείνη αρνήθηκε. Μόλις ο Ισραηλινός μπήκε για να κάνει μπάνιο εκείνη έφυγε και επέστρεψε στο μπαρ όπου και συνέχισε τη διασκέδαση της ενώ την επόμενη ημέρα το πρωί προέβη σε καταγγελία σε βάρος του.

Η υπόθεση εξετάζεται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.
Πάντως, ο 30χρονος αλλοδαπός αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει πως δεν έχει γίνει κάτι το μεπτό μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»