Ελεύθερος αφέθηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του

Ελεύθερος αφέθηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του

Ελεύθερος αφέθηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 545 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου βρέθηκε χθες για να απολογηθεί 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η 54χρονη σύζυγος σε βάρος του πέρυσι το φθινόπωρο, η οποία ωστόσο δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 57χρονου.

Σε κάθε περίπτωση, ο 57χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, αφέθηκε ελεύθερος μετά τις εξηγήσεις που έδωσε χθες στην ανακρίτρια Ρόδου, συνοδευόμενος από τη συνήγορο του, κα Χρυσάνθη Κούρου, χωρίς να του επιβληθεί κάποιος όρος.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου 2021, όταν η 54χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού της Δωδεκανήσου, όπου διαμένουν και κατήγγειλε τον 57χρονο σύζυγό της.

Η ίδια είπε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από διένεξη που προηγήθηκε μεταξύ τους και αφού την απείλησε, ο 57χρονος κινήθηκε προς το μέρος της και έφραξε με την παλάμη του χεριού του επανειλημμένα το στόμα και τη μύτη της. Τότε, η 54χρονη τον απώθησε και κατάφερε να φύγει από τον χώρο και να βγει στο μπαλκόνι.

Μάλιστα, η 54χρονη είχε πει ότι στην προσπάθειά της να βγει από τον χώρο, είχε τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη και είχε προσθέσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της.

Στην ίδια δήλωση, η 54χρονη προέβη και το μετέπειτα διάστημα, καθώς όπως είπε οι μεταξύ τους σχέσεις είναι πλήρως αποκαταστημένες και διαμένουν όλοι μαζί με την οικογένεια τους.

Ωστόσο, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 57χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και χθες συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κα Χρυσάνθη Κούρου προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε ότι πράγματι υπήρξε μία διένεξη με τη σύζυγό του με αφορμή κάποιο πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητό της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 54χρονη να έχει βγει εκτός εαυτού και να σπάει ποτήρια κ.α. μπροστά στα παιδιά τους.

Τότε -είπε ο 57χρονος- το μόνο που έκανε ήταν να της πει να σωπάσει και στη συνέχεια αφού την έπιασε την κατέβασε στον καναπέ για να καθίσει.

Ο 57χρονος πρόσθεσε επίσης, ότι η οικογενειακή τους ζωή κυλάει πολύ καλά με τη σύζυγο και τα παιδιά τους και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες