Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε 34χρονη Ιρανή

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε 34χρονη Ιρανή

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε 34χρονη Ιρανή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της, η 34χρονη Ιρανή που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη της αλλοδαπής έγινε μετά από έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι της σε χωριό της Ρόδου όπου διαμένει, όπου εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 71,7 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας αλλά και το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ, ενώ για την αλλοδαπή σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της, η 34χρονη προχθές προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε αρνούμενη τα όσα της καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη είπε πως τα ναρκωτικά τα είχε παραγγείλει μέσω του διαδικτύου από την Ολλανδία ο φίλος της, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα διέμενε μαζί της, όμως πλέον έχει επιστρέψει στην Ολλανδία. Τα ναρκωτικά παρέμειναν εκεί και τελικά τα εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, η 34χρονη Ιρανή αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κάποιος όρος.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία που διέμενε η 34χρονη Ιρανή, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Κάνναβη βάρους -17,7- γραμμ.
• Τέσσερις κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρους -54- γραμμ.

• Σπόροι κάνναβης
• Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος της κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους