Χρυσόστομος Χάσταλης: «Να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας»

Χρυσόστομος Χάσταλης:  «Να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Να κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, είναι ο μεγάλος στόχος του Διγενή Κοσκινού, ενόψει της νέας χρονιάς, όπως ανέφερε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο νέος προπονητής της ομάδας, Χρυσόστομος Χάσταλης. Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε ο Διγενής Κοσκινού διότι ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης. Μου αρέσει και η φιλοσοφία που έχει η ομάδα. Ο Διγενής είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ο προπονητής έχει όλες τις δυνατότητες να δουλέψει όπως θα ήθελε».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε έναν κορμό που είναι καλά δουλεμένος από τον προηγούμενο προπονητή. Υπάρχουν παιδιά σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά και ορισμένοι έμπειροι παίκτες που επίσης είναι απαραίτητοι. Μιλώντας για τη νέα χρονιά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθούν όλα τα ρόστερ και από εκεί και πέρα να βγάλουμε συμπεράσματα για την πορεία στο πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να έχουμε ένα σύνολο που θα κάνει αισθητή την παρουσία του κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε και τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηρακλή για τη συνεργασία που είχαμε και τη φανταστική χρονιά στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».

Δύο με τρεις σίγουρες προσθήκες
Δυο με τρεις θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος ενόψει της νέας χρονιάς. Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη ένας πολύ καλός κορμός, δεν αναμένεται να γίνουν πολλές κινήσεις, εκτός και αν ορισμένοι από τους παίκτες δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Στόχος της ομάδας είναι αυτοί οι ελάχιστοι που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά, βοηθώντας και τους πιο νεαρούς αθλητές να εξελιχθούν.

-Αν και είναι νωρίς ακόμα, μετά τις 15 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου, με προϋπόθεση ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων