Διάκριση της Anosis Robotics Academy στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής

Διάκριση της Anosis Robotics Academy  στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής

Διάκριση της Anosis Robotics Academy στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 841 ΦΟΡΕΣ

Η Anosis Robotics Academy, εκπροσωπώντας τη Ρόδο, συμμετείχε με τρεις ομάδες στον 1οΔιεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής για μαθητές “MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION”.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O., τον Δήμο Χερσονήσου, την περιφέρεια Κρήτης ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Στον Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου, συμμετείχαν περισσότερες από 300 ομάδες παιδιών απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και ομάδες από το εξωτερικό. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν με ρομποτάκια που έφτιαξαν τα ίδια σε δέκα αθλήματα: Ράλλυ, Ποδόσφαιρο, Πάλη, Τοξοβολία, Μαραθώνιος, Σφαιροβολία, Έκθεση, Δρόμος μετ’ εμποδίων, Drones, Gaming – esports.

Τα παιδιά της ANOSIS Robotics Academy επέλεξαν το ποδόσφαιρο για να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι:
Ονοματεπώνυμο Όνομα Ομάδας
Καλούδης Γιώργος Lions Robotics
Κοντίνος Δημήτρης Lions Robotics
Κοντίνου Μαρία Ελαφάκια Robotics
Λάμπης Γεώργιος Ελαφάκια Robotics
Λάμπης Παναγιώτης Τιγράκια Robotics
Ταμπακιανός Φίλιππος Ελαφάκια Robotics
Τσαμπικάκης Τσαμπίκος Τιγράκια Robotics

Οι ομάδες της ANOSIS Robotics Academy με τους γονείς και τους προπονητές τους ταξίδεψαν σαν μία «οικογένεια» στη Κρήτη με στόχο: να διασκεδάσουν, να χαρούν τη συμμετοχή τους, να καταλάβουν την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία και συμπληρώθηκε με τη χαρά και την υπερηφάνεια όλης της αποστολής από την κατάκτηση της 3ης θέσης πανελλαδικά στο άθλημα του Ποδοσφαίρου από την ομάδα μας “Lions Robotics” με τα παιδιά Καλούδη Γεώργιο και Κοντίνο Δημήτρη. Η επιτυχία αυτή είναι μοναδική, αφού διεκδικούν προκρίσεις σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ρομποτικής στο εξωτερικό!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς τους, στους προπονητές καθώς και τους διοργανωτές που αφενός έφεραν στην Ελλάδα για πρώτη φορά Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής και αφετέρου για την άρτια διοργάνωση του.

Η ANOSIS Robotics Academy σε ειδική εκδήλωση θα βραβεύσει και τα εφτά παιδιά για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Η οικογένεια της ANOSIS Robotics Academy δεσμεύεται ότι με τον ίδιο ζήλο και όρεξη παραμένει προσανατολισμένη στην πολύπλευρη, βιωματική εκπαίδευση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε πολλούς διαγωνισμούς Ρομποτικής, όπου μέσω των μαθησιακών ψυχαγωγικών εμπειριών αποκτούν πολλαπλά γνωσιακά εφόδια στην Εκπαιδευτική Ρομποτική εφόδια καθώς και κοινωνικές δεξιότητες.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.