Γ. Νικητιάδης: Πολύ γρήγορα το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση

Γ. Νικητιάδης: Πολύ γρήγορα το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση

Γ. Νικητιάδης: Πολύ γρήγορα το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Στη θερμή υποδοχή που είχε σε Κω και Κάλυμνο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, αλλά και στην ολική επαναφορά του κόμματος, αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” σήμερα, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής, κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Κατά την επίσκεψη του προέδρου σε Κω και Κάλυμνο, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη και την Τουρκία. Πρέπει, όπως είπε, οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν ότι απαιτείται εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία. Διαρκώς, ο πρόεδρος αναφέρεται και στην ανάγκη για κοινή άμυνα στην ΕΕ. Ήταν αυστηρός με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο κ. Νικητιάδης.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι εισέπραξε από την περιοδεία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη σε Κω και Κάλυμνο, ο κ. Νικητιάδης τόνισε:
«Εισπράττω ότι επανερχόμαστε. Πολύ γρήγορα το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Η εκλογή του νέου προέδρου και τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που εμφάνισε το κόμμα, ανάγκασαν τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να πιέζουν να μπούμε εμείς, σε συμπληγάδες πέτρες και να δηλώσει ο πρόεδρος με ποιους θα πάμε.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως δεν θα γίνουμε μύλος, για να γίνουν πρωθυπουργοί οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας. Την πρώτη Κυριακή θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να οδηγηθούμε σε μια κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό πρόσημο. Πιστεύουμε πως η σοσιαλδημοκρατία είναι ο καλύτερος τρόπος για να κυβερνηθεί η χώρα».

Όσο για τις προτάσεις προσέγγισης από κόμματα ο κ. Νικητιάδης είπε ότι αυτά γίνονται, αλλά βούληση όλων είναι να έχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μια πορεία αυτόνομη.
«Προτάσεις προσέγγισης θα γίνονται. Εμείς έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία. Έχουμε προτάσεις και θέσεις. Διαφέρουμε από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πρεσβεύουμε σε μια άλλη πολιτική που είναι η καλύτερη για να πάει η πατρίδα μπροστά. Είναι πολιτική του κράτους δικαίου και της ισότητας των πολιτών».

Σε ερώτηση για τη συγκρότηση σε σώμα, της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Νικητιάδης δήλωσε:
«Η πλειοψηφία έκρινε ποιον θα επιλέξει για γραμματέα. Το ΠΑΣΟΚ προχωράει και έχουμε εκλογές μπροστά μας. Ο νέος γραμματέας και Ν.Ε. πρέπει να αρχίσει να δουλεύει. Έχουμε μπροστά μας προβλήματα. Όλοι κρίνονται στο πεδίο. Αν είναι ορθή η κρίση της πλειοψηφίας, θα φανεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο