Βεϊσάκης και Σαρή στα Χανιά με τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Βεϊσάκης και Σαρή στα Χανιά με τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Βεϊσάκης και Σαρή στα Χανιά με τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Από 24 έως 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ταυτοχρόνως το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, με συμμετοχή κι αθλητών-αθλητριών από τον Υγρό Στίβο Ρόδου. Πρόκειται για κάποιες από τις σημαντικότερες εγχώριες διοργανώσεις της χρονιάς και θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο 17χρονος, Στέλιος Βεϊσάκης, θα συμμετάσχει για να εξασφαλίσει μια θέση στην καλύτερη 16αδα της Ελλάδας και να πετύχει επίδοση υψηλού επιπέδου στα 50, 100 και 200 μ. ύπτιο.

Αυτό θα του επιτρέψει να λάβει μέρος στη Β’ Φάση του Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ για τη διάκριση, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού θα λείπει ο ανταγωνισμός που θα τον ωθήσει προς το μετάλλιο, όπως είχε γίνει στο Χειμερινό Πρωτάθλημα, τον Φεβρουάριο.

Η 14χρονη, Κατερίνα Σαρή, μετά από μια κακή χειμερινή προετοιμασία, λόγω του κορωνοϊού, έχει σημειώσει βελτίωση εδώ κι ένα προπονητικό τετράμηνο κι έτσι θα συμμετάσχει στα 200μ. πεταλούδα, τα 400μ. μικτή ατομική και τα 1500μ. ελεύθερο.

Βάσει των δυνατοτήτων της αναμένεται να προκριθεί στη Β’ Φάση, παρά την έλλειψη ικανών αντιπάλων δίπλα της κι έτσι θ’ αναγκαστεί να κολυμπήσει ουσιαστικά ενάντια στο …χρονόμετρο, για να πετύχει τις επιδόσεις που χρειάζεται.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.