Συζητούν τις λεπτομέρειες Ρόδος και Άρης Αρχαγγέλου

Συζητούν τις λεπτομέρειες Ρόδος και Άρης Αρχαγγέλου

Συζητούν τις λεπτομέρειες Ρόδος και Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 448 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι διεργασίες μεταξύ της Ρόδου και του Άρη Αρχαγγέλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αποφασίσει να κάνουν, ενόψει της νέας χρονιάς.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο Άρης Αρχαγγέλου θα αποτελεί ουσιαστικά τη θυγατρική ομάδα των «ελαφιών» και πλέον γίνεται προσπάθεια αποσαφήνισης του ακριβές μοντέλου που θα ακολουθηθεί αλλά και πάνω σε πια βάση.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και της συμμετοχής του προπονητή, Χρήστου Τζήμα, στο προπονητικό τιμ της Ρόδου. Ο Τζήμας είναι δεδομένο ότι θα είναι ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» (ήδη εργάζεται για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς) ,αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και να μετακομίσει στα «ελάφια».

Αν γίνει αυτό, είναι ανοιχτό να «μετακομίσει» ο Κώστας Πάττας στον Άρη Αρχαγγέλου. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, οπότε και θα γνωστοποιηθούν όλοι οι όροι της συνεργασίας.

Αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση το επόμενο διάστημα, προς ενημέρωση όλου του φίλαθλου κόσμου του νησιού. Αν και ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται κάτι δεδομένο, εντούτοις η επικείμενη συνεργασία θα προβλέπει και ανταλλαγή ποδοσφαιριστών με στόχο, η Ρόδος να αποτελεί το κίνητρο για τους νεαρούς παίκτες του Άρη, προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα τους.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης