Έρχεται υποχρεωτική κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Έρχεται υποχρεωτική κεντρική διαχείριση  τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Έρχεται υποχρεωτική κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Σε νέα εποχή προσπαθεί να βάλει η ΕΠΟ –και οι υπόλοιποι φορείς- το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό διότι πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι από την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 να ισχύει υποχρεωτική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όλων των ΠΑΕ της Super League. Είναι κάτι άλλωστε που προβλέπεται και στο καταστατικό της, άσχετα αν ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας όπου υπήρχε ειδικό θέμα για την τηλεοπτική σύμβαση του Ολυμπιακού με την Cosmote για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και των φιλικών αναμετρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται δεδομένο πως θα προβλέπεται ποινή για όσες ομάδες δεν ακολουθήσουν την κεντρική διαχείριση, ενώ το όλο θέμα θα συζητηθεί και στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στην Ξάνθη.
Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό και αναμένεται να δημιουργήσει νέους τριγμούς και καινούργια επεισόδια στο ήδη …ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό διότι ο νόμος στην ουσία δίνει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να διαχειρίζονται τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα από μόνες τους αν το θέλουν χωρίς κάποιος να τους το επιβάλλει αν δεν το θέλουν. Κοντολογίς, είναι φανερό πως η γκρίνια, η μουρμούρα και οι εντάσεις δεν είναι εφικτό να σταματήσουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου το αμέσως επόμενο διάστημα.
Το κλίμα ομοψυχίας και η κοινή γραμμή πλεύσης που προφανώς θα έδινε πολλές λύσεις και θα άνοιγε μια καινούργια προοπτική όσον αφορά το μέλλον, μάλλον αργούν ακόμα…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης