Στην Κάλυμνο ο Γιώργος Κασσάρας

Στην Κάλυμνο ο Γιώργος Κασσάρας

Στην Κάλυμνο ο Γιώργος Κασσάρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κασσάρας, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση (στο Kalymnos-news) για την περίπτωση πρόωρων εκλογών είπε ότι, όλα τα κόμματα έχουν τελειώσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και είναι φανερό ότι ο Πρωθυπουργός έχει θέσει τη χώρα σε προεκλογική περίοδο.

Μάλιστα ο Γιώργος Κασσάρας, αναφέρθηκε και σε δικές του πληροφορίες και μίλησε μάλιστα για πιθανές ημερομηνίες εκλογών στις 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου 2022.

Όπως συμπλήρωσε, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πρόωρες εκλογές και το προεκλογικό αφήγημα ήδη έχει βρεθεί και είναι η έξοδος από την αυστηρή επιτήρηση.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κασσάρας αναφέρθηκε και στις προετοιμασίες του ΣΥΡΙΖΑ και στην οικονομική κρίση, ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Κλείνοντας ο Γιώργος Κασσάρας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, είπε ότι οι συνθήκες πλέον είναι ώριμες, αλλά δεν μπορεί να το ξέρει, πριν τα όργανα αποφασίσουν. Μέσα στον Ιούλιο θα οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών