Η δυσαρέσκεια των τουριστών για τα Seatrac που δεν υπάρχουν

Η δυσαρέσκεια των τουριστών για τα Seatrac που δεν υπάρχουν

Η δυσαρέσκεια των τουριστών για τα Seatrac που δεν υπάρχουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1431 ΦΟΡΕΣ

Οι τουρίστες που βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Ρόδο, δεν κάνουν παράπονα, τουλάχιστον στη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου, ούτε για την τιμή της βενζίνης ούτε σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτόγνωρο κύμα ακρίβειας καθώς είναι κάτι που (μέχρι ένα…σημείο) πλήττει όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο τουρισμού κ. Θανάση Βυρίνη, δυσαρέσκεια έχει καταγραφεί για το ότι δεν υπάρχουν sea trac σε παραλίες του νησιού.

Πρόκειται για την εγκατάσταση με την οποία μπορούν άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Γενικά, πάντως, αρκετά από τα παράπονα των επισκεπτών, έχουν να κάνουν με το ότι η πόλη της Ρόδου δεν είναι πολύ φιλόξενη για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Όπως είπε ο κ. Βυρίνης, περιμένουν άλλα τέσσερα sea trac μέχρι τα τέλη του μηνός, για να τοποθετηθούν σε κεντρικές παραλίες.

Ακόμη, έχουν χωροθετήσει δύο θέσεις πάρκινγκ για ΑμΕΑ πάνω από την παραλία του Έλλη όπου έχει τοποθετηθεί το sea trac, ωστόσο, όπως είπε, θα πρέπει να τοποθετηθούν και οι κατάλληλοι διάδρομοι ώστε να μπορεί ένας λουόμενος με κινητικά προβλήματα να κατέβει μέχρι κάτω για να απολαύσει το μπάνιο του.

Και πάνω απ’ όλα-συμπληρώνουμε εμείς-το πώς αντιμετωπίζουμε οι ντόπιοι το sea trac και τον σεβασμό που επιδεικνύουμε (;) στη χρήση ενός εξοπλισμού που συμβάλει στο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και οι συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα, που έχουν το ίδιο δικαίωμα με εμάς, είναι η καλύτερη ένδειξη πολιτισμού...

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών