Υποτροφίες σε μαθητές της Νισύρου

Υποτροφίες σε μαθητές της Νισύρου

Υποτροφίες σε μαθητές της Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου-λυκειακές τάξεις Νισύρου και οι μαθητές της Γ’ λυκείου εκφράζουν τις ειλικρινείς και βαθύτατες ευχαριστίες τους στον καθηγητή κ. Τριανταφύλλου Δημοσθένη, συμπατριώτη μας από τον Εμπορειό, ο οποίος διέπρεψε ως εκπαιδευτικός και πρώτος διευθυντής του λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Ηνωμένων Πολιτειών.

Την 10η Ιουνίου, μετά το πέρας των πανελληνίων εξετάσεων πραγματοποιήθηκε μικρή τελετή απονομής του ποσού των διακοσίων (200) δολαρίων ΗΠΑ σε κάθε τελειόφοιτο λυκείου και του ποσού των τριακοσίων (300) δολαρίων ΗΠΑ στον πρωτεύσαντα της τάξης.

Η υποτροφία αυτή, αναφέρει ο σύλλογος, αποτελεί πλέον θεσμό για το σχολείο και το νησί μας και θεωρείται εξέχουσας σημασίας καθώς ενισχύει τα κίνητρα και επιβραβεύει τους μαθητές, που αγωνίζονται έναντι σε κάθε δυσκολία, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής μας, έχοντας πάντα ακούραστους αρωγούς τους, τους καθηγητές τους.

Μεγαλύτερη όμως είναι η αξία της, γιατί προέρχεται από έναν άνθρωπο των γραμμάτων που σε όλη του τη ζωή πάλεψε για την Ελληνική Παιδεία.
Ευχόμαστε, η πρωτοβουλία αυτή, να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους συμπατριώτες μας. Η παιδεία είναι η μόνη κληρονομιά που αξίζει να παλέψουμε για να δώσουμε τα παιδιά μας.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»