Βαγγέλης Χαντές: «Βάρος στο ντόπιο στοιχείο»

Βαγγέλης Χαντές: «Βάρος στο ντόπιο στοιχείο»

Βαγγέλης Χαντές: «Βάρος στο ντόπιο στοιχείο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Βάρος στο ντόπιο στοιχείο είναι αποφασισμένοι να δώσουν και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία οι άνθρωποι του Ιάλυσου.

Είναι κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο προπονητής Βαγγέλης Χαντές, λίγο μετά και την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στον σύλλογο. Ειδικότερα, ο ίδιος επεσήμανε τα εξής:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και στο νησί. Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και ο Παναγιώτης Σπάρταλης ήταν οι κύριοι λόγοι της επιστροφής μου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που να δώσει βάρος στο τοπικό στοιχείο. Ήδη απ’ όσο γνωρίζω, υπάρχει από πέρσι μια πολύ καλή βάση πάνω σε αυτό το μοτίβο. Θα κοιτάξουμε τις ανανεώσεις και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι πιο δυνατό και πιο δύσκολο μετά και την μείωση των ομίλων».

Ο κ. Χαντές αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας περί τις 20 Ιουλίου προκειμένου να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Αυτή θα ξεκινήσει το αργότερο μέχρι και τις αρχές του Αυγούστου όπως όλα δείχνουν.

Πρώτη ανανέωση ο Άλμπερτ Ρούσσος
Ο Άλμπερτ Ρούσσος είναι ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλμπερτ Ρούσσο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με την φανέλα της ομάδας μας».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα