Αποχωρεί ο Σωτήρης Σταματίου από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ

Αποχωρεί ο Σωτήρης  Σταματίου από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ

Αποχωρεί ο Σωτήρης Σταματίου από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Μετά από αρκετά χρόνια πραγματικής προσφοράς στο τοπικό μας βόλεϊ, ο Σωτήρης Σταματίου αποχωρεί από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου κι από την προεδρία αυτού. Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του μάλιστα, δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει όλους όσοι τον στήριξαν και βοήθησαν το βόλεϊ στην περιοχή μας να πάει ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες:
Το όμορφο ταξίδι στο δωδεκανησιακό βόλεϊ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του. Μετά λύπης μου ανακοινώνω την αποχώρηση μου τόσο από την προεδρία του ΣΥ.Δ.ΠΕ Δωδεκάνησου όσο και ταυτόχρονα απ’ αυτόν. Σας ευχαριστώ όλους (διαιτητές –αθλητές- προπονητές -παράγοντες -σωματεία ) για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία 16 χρονιά, τόσο μέσα στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά.
Φεύγοντας παίρνω μαζί μου τις ευχάριστες αναμνήσεις που πραγματικά είναι πάρα πολλές .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον τέως πρόεδρο Λάζαρο Λαζαράκη, τον Νίκο Χατζησταυρίδη, τη Μαίρη Παπαδούλη, καθώς και τα νέα παιδιά που ήρθαν στο σύνδεσμο και με τη συμβολή τους προχώρησε. Τη Μαρίνα, τον Ευθύμη, τον Ανδρέα, τη Μαίρη κι όποιον άλλον αυτήν τη στιγμή ξεχνάω… Εύχομαι στον σύνδεσμο να συνεχίσει δυναμικά και δημιουργικά ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .Ταυτόχρονα, στον καθένα σας ξεχωριστά κάθε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές και στα σωματεία του δωδεκανησιακού βόλεϊ .»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.