ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Καμία αντίδραση από Χατζημάρκο - Καμπουράκη για turkAegean

ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Καμία αντίδραση από Χατζημάρκο - Καμπουράκη για turkAegean

ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Καμία αντίδραση από Χατζημάρκο - Καμπουράκη για turkAegean

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση για την ονομασία turkAegean και τη μη αντίδραση από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Άκρα του τάφου σιωπή» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μετά το φιάσκο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη που ουσιαστικά παρέδωσε στην Τουρκία, ως το 2031, το εμπορικό σήμα «Turkaegean» και δεν προχώρησε σε καμία απολύτως ενέργεια προκειμένου να βάλει στοπ στην απαράδεκτη κατοχύρωση του όρου.

Λέξη δεν βρήκαννα πουνοι αιρετοί Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου, για τις τεράστιες ευθύνες που βαρύνουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη σοβαρή αυτή εξέλιξη, που μπορεί -εκτός των γεωπολιτικών προεκτάσεων- να έχει άμεσες και πολυεπίπεδες επιπτώσεις στον τουρισμό.

Μόνο ο διοικητής του μισού Αιγαίου έκανε μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με …αφαιρετικά αποφθέγματα, προσπερνώντας όμως την γκάφα ολκής της κυβέρνησης των «Αρίστων» που κοιμόταν, ενώκάτω από τη μύτη της Ελλάδας και με ευρωπαϊκή βούλα, η Τουρκία κάνει το «Τουρκικό Αιγαίο» τουριστικό brand, κορωνίδα της τουριστικής της καμπάνιας, το οποίο προβάλλεται σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η Τουρκία εδραιώνει σε διεθνές επίπεδο την αντίληψη του «Τουρκικού Αιγαίου» και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμαρχο Ρόδου … εξαφανίστηκαν.

Αναλογιζόμαστε τις αντιδράσεις τους αν αυτό συνέβαινε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Εντωμεταξύ, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδης-ο άνθρωπος που δεν θα έλεγε ποτέ "Βόρεια Μακεδονία"- άφησε την Τουρκία να αλωνίζει στην Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ και της παρέδωσε, χωρίς ενστάσεις, το «Turkaegean».

Όλοι σε ένα κρεσέντο υποκρισίας, όπως έκαναν και με τη Συμφωνία των Πρεσπών.Στο ίδιο κρεσέντο και οι κ.κ. Χατζημάρκος και Καμπουράκης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο