Υπεύθυνος ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα στο διεθνές τουρνουά beach volley της Ίου ο Ευθύμης Καλημεράκης

Υπεύθυνος ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα στο διεθνές τουρνουά beach volley της Ίου ο Ευθύμης Καλημεράκης

Υπεύθυνος ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα στο διεθνές τουρνουά beach volley της Ίου ο Ευθύμης Καλημεράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Αυτές τις ημέρες στην Ίο διεξάγεται η δεύτερη φετινή επί ελληνικού εδάφους διοργάνωση του παγκόσμιου σιρκουί beach volley.

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά “VW RHODES MEN'S FUTURE 2022” στην Ρόδο στα τέλη Μαΐου, το όμορφο νησί των Κυκλάδων φιλοξενεί μια ακόμα συνάντηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ξανά μετά το 2019.

Στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα στην παραλία του Μυλοπότα, συμμετείχαν συνολικά 56 ομάδες Ανδρών και Γυναικών από 25 χώρες.

Μαζί τους οι Εθνικές μας ομάδες κι ανάμεσά τους ο Δημήτρης Χατζηνικολάου από την Κω με συμπαίκτη τον Θεσσαλονικιό Στέλιο Τζιουμάκα.

Όμως, στη διοργάνωση της Ίου υπάρχει ακόμα ένας εκπρόσωπος του δωδεκανησιακού βόλεϊ: ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ, Ευθύμης Καλημεράκης.

Ο Ροδίτης διαιτητής κλήθηκε από τον υπεύθυνο διαιτησίας του τουρνουά κ. Βασίλη Ράπτη ως υπεύθυνος του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα με αρμοδιότητα την εκπαίδευση και των υπόλοιπων συναδέλφων του σε ό,τι αφορά αυτήν την καινοτομία της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Είναι η πρώτη χρονιά στις διοργανώσεις beach volley της συγκεκριμένης κατηγορίας που χρησιμοποιείται ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και με απόλυτη επιτυχία μάλιστα στους αγώνες της Ρόδου.

Ο Ευθύμης Καλημεράκης είχε την εμπειρία από τη διοργάνωση στο νησί μας κι έτσι τού ανατέθηκε να μυήσει και τους υπόλοιπους διαιτητές στην ηλεκτρονική συμπλήρωση του φύλλου αγώνα.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα, η Τελχινίδα συγχαίρει τον Ευθύμη Καλημεράκη, ο οποίος υπήρξε αθλητής της στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ και του εύχεται συμμετοχή σε περισσότερες κι ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις!

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων