Διαγωνισμός για τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου

Διαγωνισμός για τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου

Διαγωνισμός για τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Διαγωνισμό που αφορά την προμήθεια τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου και τα παραρτήματά του σε Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο για ένα έτος, προκηρύσσει η περιφέρεια Nοτίου Αιγαίου.

Ο διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός και η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών για τους ενδιαφερόμενους είναι η 13η Ιουλίου.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 215.000 ευρώ και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους, ενώ η προμήθεια των ειδών θα γίνεται περιοδικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα στα κοινωνικά παντοπωλεία Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, ανάλογα με τις ανάγκες.

Όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης υγείας πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη, η περιφέρεια προχωρά σε αυτό το διαγωνισμό ώστε να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον εφοδιασμό του κοινωνικού παντοπωλείου, μετά τις προσφυγές των συμμετεχόντων στον προηγούμενο μεγάλο διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων.

Όπως τόνισε, η περιφέρεια εξαντλεί κάθε περιθώριο ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα του μεγάλου διαγωνισμού, κάνοντας χρήση κάθε μέσου που παρέχει η νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον διαγωνισμό, η παράδοση των ειδών θα γίνεται τμηματικά αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης και έως την 31η-12-2023 ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες.
Η παράδοση των ποσοτήτων θα γίνεται τμηματικά και σε εύλογες ποσότητες , ώστε να διευκολύνεται η παραλαβή τους, ανάλογα με τις ανάγκες της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για το χρονικό διάστημα από την υπογραφής της ως 31-12-2023 με μονομερές δικαίωμα παράτασης για δύο ( 2 ) ακόμη μήνες στο μέτρο που επαρκούν οι προϋπολογισθείσες πιστώσεις και δεν θα υπάρξει κατά το χρόνο αυτό υπέρβαση των ποσοτήτων ανά κατηγορία τροφίμου, όπως αυτές καθορίζονται στη διακήρυξη και τη μελέτη.

Τα είδη που θα προμηθευτεί το κοινωνικό παντοπωλείο είναι:
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΓΑΛΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΡΥΖΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

ΦΑΚΕΣ
ΦΑΣΟΛΙΑ
ΖΑΧΑΡΗ
ΑΛΕΥΡΙ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»