White Hellenic Premium Matresses: H Ροδιτικη εταιρεία στρωμάτων με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις

White Hellenic Premium Matresses:  H Ροδιτικη εταιρεία στρωμάτων με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις

White Hellenic Premium Matresses: H Ροδιτικη εταιρεία στρωμάτων με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1663 ΦΟΡΕΣ

Η ομαδική δουλειά με όρεξη και μεράκι και οι σωστοί συνεργάτες αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη επιχείρηση που ξεχωρίζει στον τομέα της!

Μια τέτοια επιχείρηση είναι και η White Hellenic Premium Mattresses, με έδρα τη Ρόδο που εκπροσωπεί το νησί μας παγκοσμίως στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές.

Ο υπεύθυνος της Hellenic Matresses , κ. Δημήτρης Λιζάρδος, μιλάει στη «Ροδιακή» για την δημιουργία της επιχείρησης και μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας .

Πείτε μου λίγα λόγια για την Hellenic Matresses

Είμαστε μια πολυ μικρή επιχειρηματική οντότητα των 16 ατόμων με έδρα τη Ρόδο. Αυτό βέβαια δεν είναι εξ ανάγκης κακό καθώς ως μικροί είμαστε και ευέλικτοι μέσα σε όλη αυτή την αστάθεια που επικρατεί.

Η ομάδα μας αποτελείται από ενθουσιώδεις, δυναμικούς ανθρώπους που έχουν ως σκοπό να φτιάξουν τα καλύτερα στρώματα στον κόσμο.

Η προτεραιότητα στον άνθρωπο είναι για εμάς συμβόλαιο τιμής, πίσω από κάθε στρώμα βρίσκεται ένας ταλαντούχος άνθρωπος της ομάδας μας που φροντίζει για την δημιουργία ποιοτικών στρωμάτων που παρέχουν έναν ξεκούραστο, αναζωογονητικό, ευχάριστο ύπνο

Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Οι καλές συνεργασίες και μια δυνατή ομάδα βοηθούν στην επιτυχία μιας επιχείρησης

Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα καθώς χωρίς σωστούς συνεργάτες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω και την θετική συμβολή του Συμβουλευτικού γραφείου Λουκαράς και Συνεργάτες, μέσω του οποίου έχουμε προχωρήσει σε προγράμματα επιδοτούμενων επενδύσεων για την περαιτέρω ανάπτυξή μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας για την κατασκευή στρωμάτων.

Ήταν ο κ. Χάρης Λουκαράς που μας υπέδειξε το πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» όπου δικαιούνται οι επιχειρήσεις που έχουν εξαγωγική δραστηριότητα πάνω του 10% του ετήσιου τζίρου τους. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα επιδοτηθήκαμε την παρουσία μας σε κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού. Επιλογή μας η καλύτερη στον κόσμο.

Στόχος μας είναι να φτάσουμε το 20% του συνολικού τζίρου σε εξαγωγές.

Συμμετείχατε στην έκθεση Salone del mobile στο Μιλάνο, μια μοναδική εμπειρία

Η συμμετοχή μας σε μια έκθεση παγκόσμιας εμβέλειας είναι εξαρχής μια επιτυχία.

Η Έκθεση Salone del mobile στο Μιλάνο είναι θεσμός στον χώρο του επίπλου κ του design γενικότερα , είναι ο χώρος όπου δημιουργούνται και εκφράζονται οι νέες τάσεις της εποχής.

Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι την έκθεση επισκέφθηκαν 262.000 επισκέπτες από 173 χώρες.

Να σας πω και μια ιστορία, για να μας δεχθούν έπρεπε πρώτα να τους παρουσιάσω τις προηγούμενες εξαιρετικές παρουσίες μας σε εκθέσεις του κλάδου, στις Xenia 2018, 2019 σχεδιασμένες από το αρχιτεκτονικο γραφείο Μελενος | Κατωγας , όπως και την τελευταία συμμετοχή μας στην Hotel show το 2021 με το σχεδιαστικό γραφειο Πασχαλιδης Παναγιώτης.

Η εταιρία σας εξάγει πλέον στρώματα και στο εξωτερικό

Η ανάπτυξη σε ξένες αγορές αποτελεί μακροχρόνια δέσμευση για την επιχείρηση και απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες, πόρους και χρόνο. Τα σημάδια είναι εντυπωσιακά, ήδη από την 1η συμμετοχή μας είμαστε σε συζητήσεις για συμφωνία με όμιλο ξενοδοχείων στην Βαρκελώνη για παραγγελίες αποκλειστικής συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ποιο προϊόν σας ξεχώρισαν στην Βαρκελώνη;

Με τον συγκεκριμένο όμιλο η συμφωνία είναι για παραγωγή του χειροποίητου στρώματος Pserimos.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο στρώμα που παράγουμε με φυσικά υλικά όπως Latex , Αλογότριχα και μαλλί με τετραπλή σειρά pocket springs σε ποσότητα 6.100 ανεξάρτητων ελατηρίων. Στην τελική επεξεργασία, το στρώμα ράβεται με κουμπιά καπιτονε , με μια χειροποίητη αργή διαδικασία (Hand Tufted) .

Παρατηρώ ότι τα στρώματά σας έχουν ονόματα των νησιών μας

Θέλαμε μ’ αυτο τον τρόπο να τιμήσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, βαφτίζοντας την συλλογή στρωμάτων μας με τα ονόματα των ακριτικών νησιών μας.

Η white mattresses έχει αγαπηθεί πολύ στη Ρόδο, σας προτιμάνε πολλοί ξενοδόχοι και όχι μόνο

Είναι πολλοί οι επιχειρηματίες και ξενοδόχοι στο νησί μας που μας στηρίζουν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την προτίμησή τους στα προϊόντα μας. Φυσικά, θα ήθελα να προσκαλέσω και όσους δεν έτυχε να συνεργαστούμε να κάνουν την αρχή και να γνωρίσουν την εταιρία μας.

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ, λόγω της αστάθειας που επικρατεί στην αγορά πρώτων υλών , οι αγορές να οργανώνονται από νωρίς, ακόμα και σε ορίζοντα διετίας . Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε όλοι μαζί καλύτερες τιμές, σωστή οργάνωση και κατά συνέπεια καλύτερες υπηρεσίες χωρίς λάθη και παραλείψεις.

Κλείνοντας, πείτε μας τις επερχόμενες συμμετοχές σας σε εκθέσεις

Στις 8 -12 Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε στην έκθεση Maison&Objet στο Παρίσι και για τους Έλληνες ξενοδόχους στην XENIA στις 26-28 Νοεμβρίου στο metropolitan EXPO.

Διαβάστε ακόμη

Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω;

Κορυφαίο Περιφερειακό Agency η ροδίτικη Three Sixty Marketing στα φετινά Indie Awards

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πολλαπλά είναι πλέον τα βραβεία για τους Κουλουράδες Ιαλυσού!

Tο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς έφθασε και μαζί του φέρνει τις πιο ανοιξιάτικες προσφορές!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Roadshow 2024”

Παγκόσμια διάκριση για το νησί μας

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα