Δαπάνες της περιφέρειας για τουρισμό και αγροτικά προϊόντα

Δαπάνες της περιφέρειας για τουρισμό και αγροτικά προϊόντα

Δαπάνες της περιφέρειας για τουρισμό και αγροτικά προϊόντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για διάφορες δράσεις τουρισμού καθώς και προβολής αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας με σχετική απόφαση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι σχετικές αποφάσεις για την έγκριση των δαπανών αναφέρουν τα εξής:
- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 31.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για την υλοποίηση εγχειριδίου διαχείρισης κρίσεων της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• Προετοιμασία και πρόληψη
• Διαχείριση κρίσεων
• Αξιολόγηση και αποκατάσταση

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 14.880,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω της πλατφόρμας “elculture”.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω της εταιρείας ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ και ΣΙΑ ΕΕ. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, μέσω της προώθησης των τουριστικών προορισμών της περιφέρειας.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 18.600,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για την προώθηση των νησιών της Περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου μέσω των καναλιών επικοινωνίας της Sky Express αλλά και μέσω συνεργειών που προκύπτουν από κοινές δράσεις προώθησης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για την προώθηση των νησιών της Περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου μέσω των καναλιών επικοινωνίας της νέας αεροπορικής εταιρείας Cycladic αλλά και μέσω συνεργειών που προκύπτουν από κοινές δράσεις προώθησης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 14.950,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για την προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ψηφιακή έκδοση του εμβληματικού Οικονομικού Ταχυδρόμου και την προβολή και παρουσία στο περίπτερο του ΟΤ στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο 2022.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 18.600,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% που αφορά τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην 57η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί 12 με 23 Αυγούστου 2022, στην Κρεμαστή, στη Ρόδο.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.240 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με την Ένωση Γυναικών Σύμης της εκδήλωσης για το «Συμιακό Γαριδάκι», στη Σύμη, στις 31 Ιουλίου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης και για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ασφενδιού «Ο Θεόκριτος» της «Γιορτής του κρασιού» στο Ασφενδιού της Κω, στις 27 Αυγούστου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.356 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας «Η Πρόοδος» της «Γιορτής Μελιού» στην Αντιμάχεια της Κω, στις 20 Αυγούστου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θυμαρίσιου Μελιού ΠΕ Καλύμνου «Θυμαρίτης» της «Γιορτής Μελιού» στην Κάλυμνο στις 17 και 18 Αυγούστου 2022. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της διήμερης γιορτής και για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» της «1ης γιορτής του Γιαρένη» στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2022 στα Απόλλωνα. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες της διήμερης γιορτής καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και εκτύπωση προωθητικού υλικού..

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας