Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σιάτλ η Νικόλ Κυριακοπούλου

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σιάτλ η Νικόλ Κυριακοπούλου

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σιάτλ η Νικόλ Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Η Εθνική μας ομάδα στίβου, εδώ και λίγα 24ωρα απολαμβάνει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Husky Track στο Σιάτλ.

Το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και πλέον η σκέψη όλων κινείται σε… ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στο Σιάτλ ταξίδεψαν τα δεκατρία από τα δεκαεφτά μέλη της ομάδας μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να προσαρμοστούν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά να πραγματοποιήσουν ανεπηρέαστα την προπόνηση τους.

Στην πόλη των ΗΠΑ βρίσκεται και η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου μαζί με τους Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτο Τεντόγλου, Χρήστο Φραντζεσκάκη, Μιχάλη Αναστασάκη, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη και Ελένη Πόλακ.

Στις 12 του μηνός, απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβούν οι Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Τατιάνα Γκούσιν.

«Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές για να προετοιμαστείς για έναν αγώνα σαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία όπως και ενόψει των Ολυμπιακών, έτσι και για το Παγκόσμιο, κινήθηκε έγκαιρα κι εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της ομάδας μας», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χρήστος Μελέτογλου και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει αισιοδοξία τόσο για την πορεία της προετοιμασίας, όσο και για την παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί την ομάδα πλαισιώνουν πολλά νέα παιδιά τα οποία, όχι μόνο θα πάρουν τη συμμετοχή, αλλά είναι ικανά να διεκδικήσουν καλές παρουσίες. Παράλληλα η ομάδα διαθέτει έμπειρα μέλη, με διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις, ικανά να επαναλάβουν τις επιτυχίες τους».

Η Εθνική ομάδα θα μείνει στο Σιάτλ μέχρι τις 12 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβεί στο Όρεγκον, όπου στις 15 του μηνός θα ξεκινήσει το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη