Ξεκίνησε δυναμικά με ντόπιο στοιχείο ο Ιάλυσος

Ξεκίνησε δυναμικά με ντόπιο στοιχείο ο Ιάλυσος

Ξεκίνησε δυναμικά με ντόπιο στοιχείο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 483 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικα ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ιάλυσος.

Με γνώμονα το να δημιουργήσει μια ομάδα με αμιγώς «ροδίτικο σχήμα», όπως γράφαμε και χθες, η ομάδα της Ιαλυσού ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις ταλαντούχους και εξελίξιμους παίκτες που μέχρι και πρόσφατα έπαιζαν στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Είναι τρία παιδιά που φορούσαν τη φανέλα του Ευκλή Σορωνής και πλέον ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος μπροστά τους προκειμένου να αγωνιστούν σε Εθνική Κατηγορία. Οι σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν στα παιδιά αυτά αναφέρουν τα εξής:

-«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρόνου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Λάμπρου Χατζηκυριαζή από τον Ευκλή Σορωνής. Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για στελέχωση του ρόστερ με ταλαντούχους-ντόπιους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται δυναμικά μέρα με την μέρα. Ευχόμαστε στον Λάμπρο Χατζηκυριαζή καλή επιτυχία, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου».

-«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρόνου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Σαχόλι από τον Ευκλή Σορωνής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου».

-«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 17χρόνου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Βασίλη Σάββα από τον Ακουσίλαο. Η αξιοποίηση των νεαρών, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νησιού μας, είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης και του τεχνικού μας επιτελείου. Ο σχεδιασμός μας αναμένεται να βαδίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου».

Σημειώνεται ότι παρελθόν αποτελούν οι Φώτης Μπάρδος και Διονύσης Θεοχαρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”