Νικητιάδης: Για το κατάντημα του νοσοκομείου κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Νικητιάδης: Για το κατάντημα του νοσοκομείου κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Νικητιάδης: Για το κατάντημα του νοσοκομείου κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

«Πρέπει να προχωρήσουμε σε αναζήτηση ικανού υπουργού Υγείας και ικανής κυβέρνησης που να μπορεί να στελεχώνει το σύστημα Υγείας και να μην αφήνει ξεκρέμαστα νοσοκομεία όπως συμβαίνει στα νησιά μας. Ζούμε μια κατάσταση που δεν περιγράφεται», δήλωσε με αφορμή την εμπλοκή του στην ανεύρεση διοικητή στο νοσοκομείο Ρόδου και τη διαρκή ονοματολογία ο τέως υφυπουργός Τουρισμού και πρώην βουλευτής και γραμματέας Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία των νησιών της Δωδεκανήσου.
«Είναι μια κατάσταση τριτοκοσμική. Απορώ που το επιτελικό κράτος της ΝΔ δεν μπορεί να δώσει λύσεις» είπε.
Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στην συνέντευξή που παραχώρησε ο πρωθυπουργός και στο τέλος που θέλησε να βάλει στα σενάρια για εκλογές πιο γρήγορα από τη λήξη της τετραετίας.

«Ο πρωθυπουργός αποφασίζει. Είναι προφανώς πως με τη δήλωσή του και την τοποθέτησή του στη Βουλή θέλησε να βάλει τέρμα στην εκλογολογία. Το έκανε γιατί οι πάντες στην κυβέρνηση είχαν παρατήσει τα πάντα και είχαν ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα. Ο πρωθυπουργός ήθελε να προτρέψει άπαντες να συνεχίσουν το κυβερνητικό έργο. Αν η απόφασή του αλλάξει δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές», δήλωσε και πρόσθεσε πως τα ψηφοδέλτια του κόμματος στον νομό θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο.

Σε ερώτηση για την αυτοδυναμία που επιδιώκει η ΝΔ ο κ. Νικητιάδης είπε πως με την απλή αναλογική είναι αδύνατο να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
«Ο πρωθυπουργός λίγο πολύ ομολόγησε πως αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος. Από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κυρίαρχος και θα κρίνει. Εύχομαι να μην έχουμε στην περιοχή μας θερμά επεισόδια με όσα γίνονται από την Τουρκία», τόνισε.
Όσο για το αν θα έρθει ο κ. Ανδρουλάκης στη Ρόδο ο κ. Νικητιάδης δήλωσε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκινάει νέο κύκλο περιοδειών σε όλη τη χώρα.

«Απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι να γυρίσει ξανά όλη την Ελλάδα. Έχει τιμήσει τα Δωδεκάνησα με την παρουσία του. Με τα νέα μας όργανα την εκλεγμένη νομαρχιακή επιτροπή, τους υποψήφιους βουλευτές, έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε το πρόγραμμά μας στους πολίτες και να τους πείσουμε. Στα Δωδεκάνησα το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτεροι. Θα παλέψω για να είμαστε ψηλά και πολύ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Νικητιάδης. Για το ζήτημα στη ΔΕΗ της Ρόδου, τόνισε πως κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κοροϊδία της ΔΕΗ. Δεν μπορεί να υπόσχονται σε ανθρώπους ότι θα δουλέψουν βάση του κριτηρίου της εντοπιότητας και να τους εξαπατούν.
Αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ δήθεν δείχνουν ευαισθησία. Η ευαισθησία είναι μέσα στη Βουλή και στα υπουργεία που πρέπει να κτυπήσουν γροθιές και να απαιτήσουν αν έχουν τα κότσια», είπε ο κ. Νικητιάδης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο