Στο… στόχαστρο του Αρχάγγελος ΑΣΚ και ο Στράτος Καρίκης

Στο… στόχαστρο του Αρχάγγελος ΑΣΚ και ο Στράτος Καρίκης

Στο… στόχαστρο του Αρχάγγελος ΑΣΚ και ο Στράτος Καρίκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

Νέα… επίθεση μέσω καυστικής ανακοίνωσης, αυτή τη φορά από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ στον αντιδήμαρχο, Στράτο Καρίκη.

Ο τελευταίος ζήτησε συνάντηση με τον σύλλογο, ώστε να ενημερωθεί για την κατασκευή του κλειστού στη Λειβάδα με ΣΔΙΤ, όμως η διοίκησή του θεωρεί ότι αυτή η λύση δεν έχει προοπτική από τη στιγμή που θ’ αναλάβει τη διαχείριση της εγκατάστασης ιδιώτης.

Η ανακοίνωση:
«Μετά από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Στέφανος Καραολάνης με τον πρόεδρο της κοινότητας Αρχάγγελου κ. Νικό Διμέλη, μας ενημέρωσε ότι ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης μάς προσκαλεί σε συνάντηση ώστε να ενημερωθούμε για το κλειστό γυμναστήριο των ΣΔΙΤ και να πούμε τις προτάσεις μας.

Κύριε Καρίκη, να πεις σ’ όλους τους αντιδημάρχους και στον δήμαρχο που τώρα έβαλαν εσένα μπροστά, ότι εμείς… μπιφτέκια δεν γυρίζουμε, ούτε κωλοτούμπες κάνουμε. Κοροϊδέψατε μια ολόκληρη κοινωνία τρία χρόνια μαζί με την Περιφέρεια.

Υπάρχουν 160 παιδιά που αθλούνται στη βροχή και στο κρύο. Αυτά και τους γονείς τους να ενημερώσετε.

Να τους πείτε ότι θα τους φτιάξετε προπονητήριο χωρίς κερκίδες στη γη των παππούδων τους, το οποίο θα κατασκευάσει κάποιος ιδιώτης και θα του ανήκει.

Στην ουσία οι γονείς θα πληρώνουν τον ιδιώτη για να μπαίνουν μέσα τα παιδιά τους.

ΥΓ 1: Όταν έρθετε στον Αρχάγγελο να φέρετε και το κόκκινο χαλί από τις πασαρέλες που κάνετε στο δημαρχείο. Ταιριάζει και με το χρώμα της ντομάτας!

ΥΓ 2: Η χωροθετημένη γη της Λειβάδας δεν ανήκει σε κανέναν ιδιώτη και σε κανένα δήμαρχο και περιφερειάρχη! Τα παιχνίδια σας αλλού!»

Στο πλευρό του Αρχάγγελος ΑΣΚ, τάχθηκε και η «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ρόδου» με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Έχουν απόλυτο δίκιο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου, που καταγγέλλουν τον δήμο και την Περιφέρεια για τη μακρόσυρτη κοροϊδία στους γονείς και στα παιδιά της Αρχαγγέλου για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Έχουν δίκιο που διαφωνούν με τις αποφάσεις για την κατασκευή της αθλητικής υποδομής με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Αντί να προχωρήσει η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου με χρηματοδότηση, που οι τοπικοί άρχοντες δήλωναν σε επικοινωνιακά show ότι εξασφάλισαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αντί να αξιοποιηθούν οι μελέτες του Υπουργείου Αθλητισμού που μας παρουσίασαν, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να μπάσουν ιδιώτες σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία για να θησαυρίζουν δεκαετίες με λεφτά που θα πληρώνουν οι γονείς και απευθείας, και μέσω της φορολογίας τους.

Κυβέρνηση, δήμος και Περιφέρεια, τι λένε στην ουσία πολύ απλά; Αν θέλετε αθλητισμό για τα παιδιά σας, πληρώστε. Αυτό σημαίνει Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), αυτό συμβαίνει στη διαχείριση απορριμμάτων της Ρόδου, το ίδιο θα συμβεί με τα σχολεία, αυτή τελικά είναι η σημαία της ανάπτυξης που υποστηρίζουν όλες μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις, οι παλιές και τωρινές δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη παράταξη που καταψηφίζει και καταγγέλλει τις ΣΔΙΤ στο δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο, την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση κάθε έργου και υπηρεσίας που έχει ανάγκη ο Ροδιακός λαός.

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σήμερα, εκεί που οδηγούνται οι εξελίξεις σε κάθε επίπεδο, παρά η δυναμική, μαζική και οργανωμένη παρέμβαση του λαϊκού κινήματος για να τους ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό σχέδιο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη