Σύμπραξη φορέων για την επιτυχία του «Billie Jean King Cup»

Σύμπραξη φορέων για την επιτυχία του «Billie Jean King Cup»

Σύμπραξη φορέων για την επιτυχία του «Billie Jean King Cup»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Για μία ακόμη χρονιά σ’ ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά, η παρουσία και η στήριξη τους είναι τα απαραίτητα… συστατικά για την επιτυχία.

Στο διεθνές τουρνουά τένις «Billie Jean King Cup», ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θα έχει και πάλι δίπλα του την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., την Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον Εμπορικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

Από την πρώτη στιγμή που η Tennis Europe και η Ε.Φ.Ο.Α. ανέθεσαν στον Ρ.Ο.Α. το διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων κοριτσιών U16 (από 26 έως 30 Ιουλίου), όλοι μαζί αποφάσισαν να στηρίξουν μία ακόμη μεγάλη προσπάθεια.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Πάππου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Κωστάκης, έμπρακτα έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για το διεθνές τουρνουά, που θα διαφημίσει τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

Η καρδιά του τένις από 26 έως 30 Ιουλίου θα χτυπάει στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., όπου θα αγωνιστούν τόσο η Εθνική μας ομάδα κοριτσιών, όσο και η αντίστοιχη της Κύπρου απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, με… θέα την πρόκριση στο «κυρίως ταμπλό» του Billie Jean King Cup.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.