Ετήσιο μνημόσυνο Σωκράτη Φανουράκη

Ετήσιο μνημόσυνο Σωκράτη Φανουράκη

Ετήσιο μνημόσυνο Σωκράτη Φανουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 438 ΦΟΡΕΣ

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο, του ιδρυτή του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη, την Κυριακή 10 Ιουλίου στη Χάλκη στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου, μετά το πέρας της αρχιερατικής θείας λειτουργίας.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν επίσης μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη και της Μεντιτουρς Α.Ε. Το μνημόσυνο στην γενέτειρα του Σωκράτη Φανουράκη, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στην Κω για τον ιδρυτή του Ιδρύματος σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Ο σκοπός του Ιδρύματος Λοχ. Φανουράκη είναι διττός: η παροχή υποτροφιών σε νέους από την Κω και τη Χάλκη που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και η στήριξη ανήμπορων συμπατριωτών μας της τρίτης ηλικίας, στη Χάλκη και την Κω.

Από το 2018 έχει ξεκινήσει πρόγραμμα υποτροφιών προπτυχιακών σπουδών για τους νέους της Χάλκης.

Στο πλαίσιο του κοινωφελούς του έργου,πρόσφατα δώρισε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο (εφοδιασμένο και με φορείο), για την καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού περίθαλψης και για την μεταφορά περιθαλπομένων προς και από το ιατρείο της Χάλκης και εντός του παραδοσιακού οικισμού του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών