Οργή και αγανάκτηση στον Αρχάγγελο - Εκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς σταγόνα νερό

Οργή και αγανάκτηση στον Αρχάγγελο - Εκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς σταγόνα νερό

Οργή και αγανάκτηση στον Αρχάγγελο - Εκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς σταγόνα νερό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1046 ΦΟΡΕΣ

Δεκαέξι βλάβες μέσα σε μια μέρα κατέγραψαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ

Πυρ και μανία είναι εκατοντάδες κάτοικοι στον Αρχάγγελο Ρόδου, καθώς τις τελευταίες μέρες εξαιτίας των πολλαπλών βλαβών που σημειώθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης, έχουν μείνει χωρίς πόσιμο νερό τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Τα συνεργεία των τεχνικών της ΔΕΥΑΡ αγκομαχούν μέρα και νύχτα (εργάζονται ακόμα Σαββατοκύριακο και μέσα στις αργίες) για να υδροδοτήσουν ξανά τις περιοχές, αλλά μόλις επισκευάσουν μία βλάβη μία άλλη παρουσιάζεται.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου κος Νικόλας Διμέλης, επισήμανε ότι μόνο σε μια μέρα κατεγράφησαν 16 βλάβες σε αγωγούς ύδρευσης εντός του Αρχαγγέλου, γεγονός που καθιστά αδύνατο να επισκευαστούν μέσα σε μία μέρα.

Το πρόβλημα, είναι πολύ παλιό και αντιστοιχεί στο ακατάλληλο (όπως εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε) δίκτυο ύδρευσης, η αντικατάσταση του οποίου έχει προγραμματιστεί. Το έργο αντικατάστασης σωληνώσεων ύδρευσης, μήκους 28 συνολικά χιλιομέτρων για τον Αρχάγγγελο, έχει δημοπρατηθεί από τη ΔΕΥΑΡ εδώ και πολλούς μήνες, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα δεδομένου ότι έχουν γίνει ενστάσεις από εταιρίες κι εργολάβους που έχουν μπλοκάρει τη εξέλιξή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος υποφέρει και αγανακτεί, καθώς μέσα σε αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα νερό σε εκατοντάδες νοικοκυριά, με το πρόβλημα να καταγράφεται σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών