Ρόδος: Επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο... με μία πένσα!

Ρόδος: Επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο... με μία πένσα!

Ρόδος: Επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο... με μία πένσα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 943 ΦΟΡΕΣ

Το έβαλε στα πόδια, αλλά συνελήφθη

Περίπτερο – ψιλικατζίδικο στην πόλη της Ρόδου επιχείρησε να ληστέψει 40χρονος υπό την απειλή... πένσας αλλά τελικά εμφανίστηκε πελάτης και το έβαλε στα πόδια!

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Ιανουαρίου 2022 σε περίπτερο – ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εξιχνίασαν την υπόθεση, και μάλιστα είχαν προσαγάγει τον 40χρονο, ο οποίος όμως στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Τελικά συνελήφθη προχθές το πρωί, μετά την έκδοση εντάλματος σε βάρος του από την ανακρίτρια Ρόδου και κρατείται προκειμένου αύριο να δώσει εξηγήσεις με την απολογία του για την υπόθεση αυτή.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν στις 11.30 το βράδυ στις 5 Ιανουαρίου 2022 σε περίπτερο – ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την ώρα εκείνη στην επιχείρηση βρίσκονταν μία γυναίκα ενώπιον της οποίας εμφανίστηκε ο 40χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορώντας μάσκα στο πρόσωπο.

Ο ίδιος κρατώντας μία πένσα της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο της. Την ίδια ώρα, στο χώρο εμφανίστηκε ένας πελάτης με αποτέλεσμα ο 40χρονος να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας κατάφεραν στις 12 Ιανουαρίου 2022 να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Ωστόσο με τη δικογραφία ασκήθηκε στον 40χρονο ποινική δίωξη για απόπειρα ληστείας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Ρόδου.

Στο πλαίσιο της εκτέλεσης του εντάλματος αυτού, προχθές το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τον 40χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο 40χρονος κρατείται προκειμένου αύριο να προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο