Στη δεύτερη θέση Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου στην Ξάνθη

Στη δεύτερη θέση Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου στην Ξάνθη

Στη δεύτερη θέση Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου στην Ξάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Οι Άγγελος Μανδηλάρης και Ιάσωνας Κανέλλος θριάμβευσαν και στο τρίτο τουρνουά masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley, κατακτώντας την πρώτη θέση και στην Ξάνθη, καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-10) των Στέλιου Τζιουμάκα, Δημήτρη Χατζηνικολάου από την Κω.

Μετά τον τελικό… θρίλερ των Γυναικών, η αρχική εντύπωση ήταν πως κάτι ανάλογο θα διαδραματιζόταν και σ’ αυτόν των Ανδρών, ωστόσο αυτό ίσχυσε μόνο για το πρώτο σετ, καθώς Μανδηλάρης και Κανέλλος, μετά το 1-0, επικράτησαν εύκολα κάνοντας και το 3χ3 στους τελικούς.

Στο πρώτο σετ πάντως, έγινε μεγάλη μάχη, με τον Τζιουμάκα να διαμορφώνει το 8-11 με δύο φοβερούς άσσους, ωστόσο η… απάντηση ήταν άμεση για το 12-12 από τον Μανδηλάρη με μπλοκ. Έτσι, έβαλε μπροστά την ομάδα του (14-13) και το 14-14 έγινε 18-15 (άουτ Τζιουμάκας, μπλοκ Μανδηλάρη).

Στη συνέχεια με άσσο του Χατζηνικολάου η διαφορά έπεσε στον πόντο (19-18), ωστόσο ο Κανέλλος τελείωσε την κρίσιμη επίθεση για το 21-19 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ δεν καταγράφηκε η ίδια εικόνα, αφού Μανδηλάρης, Κανέλλος απέκτησαν γρήγορα μια σημαντική διαφορά και με δύο άσσους του πρώτου έφτασαν στο 13-5, μετατρέποντάς το σε… τυπική διαδικασία, για το τελικό 21-10.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.