Τραγελαφικές καταστάσεις, μία από τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι…

Τραγελαφικές καταστάσεις, μία από τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι…

Τραγελαφικές καταστάσεις, μία από τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε πει πολλές φορές ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε καθώς τα πάντα αλλάζουν, «τουμπάρουν», διαφοροποιούνται και ακυρώνονται, εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι κάτι που συμβαίνει πάντα, κάθε καλοκαίρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη γίνει και αυτό το καλοκαίρι. Χθες λοιπόν, σύμφωνα με την ειδησεογραφία, η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ουσιαστικά μπλόκαρε τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι και τις αρχές Αυγούστου, καθώς αποφάσισε να περιμένει τις διευκρινήσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, σχετικά με τις υποθέσεις των Πανδραμαϊκού, Κοζάνης και Μακεδονικού.

Είναι οι τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν προσφύγει, «παγώνοντας» ουσιαστικά την επίσημη οριστικοποίηση της ανόδου των Παναχαϊκής, Προοδευτικής, Αγροτικού Αστέρα και Μακεδονικού.

Η Ομοσπονδία δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα τη λίστα με τις ομάδες που ανεβαίνουν στη Super League 2, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κενό, ακριβώς επειδή υφίσταται η προσφυγή στο CAS.

Το θέμα είναι ότι έχουμε φθάσει στο τέλος Ιουλίου και οι ομάδες της Super League 2 δεν μπορεί να είναι σίγουρες το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παρά το ότι έχουν ειδοποιηθεί ότι η πρώτη «σέντρα» θα δοθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Και έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολο να αρχίσει μέσα στον Σεπτέμβριο!

Τραγελαφικές καταστάσεις δηλαδή, που είναι προφανές το ότι μόνο στη χώρα μας γίνονται. Και το δυστύχημα είναι ότι δεν φαίνεται και να αλλάζει και κάτι προς το καλύτερο…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!