Βαγγέλης Χαντές: «Ευτύχημα το ντόπιο στοιχείο»

Βαγγέλης Χαντές: «Ευτύχημα το ντόπιο στοιχείο»

Βαγγέλης Χαντές: «Ευτύχημα το ντόπιο στοιχείο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 184 ΦΟΡΕΣ

«Ευτύχημα» χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο Ιάλυσος θα έχει πολύ έντονο το ντόπιο στοιχείο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Χαντές.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής:

«Πραγματικά είναι ευτύχημα που η ομάδα θα έχει πολλούς ντόπιους παίκτες. Τα πιο πολλά παιδιά που έχουμε πάρει έχουν δείξει και στο παρελθόν τι αξίζουν, παίζοντας και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν και αρκετά παιδιά που είχαν δείξει καλά στοιχεία στο τοπικό. Είναι στο χέρι τους από εδώ και πέρα, για να δείξουν μέσα από τη δουλειά τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν και σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Ο Αθηναίος τεχνικός, πρόσθεσε και τα εξής:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει από τώρα καθώς ίσως έχουμε ακόμα δυο προσθήκες το επόμενο διάστημα. Αλλά μέχρι στιγμής είμαστε πολύ καλά».

Σε ερώτηση για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τόνισε και τα εξής:

«Δεν θα είναι απλά πιο ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα σε σχέση με το προηγούμενο. Θα είναι και πιο απαιτητικό. Με μεγαλύτερη διάρκεια και πιο δυνατές ομάδες».

Σημειώνεται ότι ο κ. Χαντές αναμένεται να έρθει στο νησί μας στις 29 Ιουλίου. Στις 30 με 31 του ίδιου μήνα έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα