Δεκατρείς παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην έκθεση Κρεμαστής

Δεκατρείς παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην έκθεση Κρεμαστής

Δεκατρείς παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην έκθεση Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2121 ΦΟΡΕΣ

Δεκατρείς θα είναι οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων από τα Δωδεκάνησα, που θα συμμετάσχουν στην έκθεση χειροτεχνίας της Κρεμαστής τον επόμενο μήνα για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό που θα την επισκεφτεί, και θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για παραγωγούς από τη Ρόδο, τη Λέρο και την Κάλυμνο, που παράγουν ή τυποποιούν ελαιόλαδο, βότανα, αλίπαστα, γλυκά του κουταλιού, ποτά κ.α. ενώ χώρο θα καταλαμβάνει στην έκθεση και το επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στον οποίο θα φιλοξενηθούν μέλη του.

Πρόκειται για την 57η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 12 έως 23 Αυγούστου στην κοινότητα της Κρεμαστής και στην οποία η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα πάρει μέρος στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία της αποτελεσματικής προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου.

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα προβολής, επί τόπου πώλησης, αλλά και δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Σημειώνεται ότι στο περίπτερο της περιφέρειας θα πάρουν μέρος όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες. Η επιλογή των 13 εκθετών έγινε βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων τους. Σημειώνεται ότι στην έκθεση δεν θα συμμετάσχουν παραγωγοί από τις Κυκλάδες.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια