Οι αιμοδότες στο πλευρό τον νέου διοικητή του νοσοκομείου

Οι αιμοδότες στο πλευρό τον νέου διοικητή του νοσοκομείου

Οι αιμοδότες στο πλευρό τον νέου διοικητή του νοσοκομείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 420 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή στον νέο διοικητή του νοσοκομείου Ρόδου Σταύρο Τσαντή με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, έστειλε χθες ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου.

Αφού υπογραμμίζει ότι η τοποθέτησή του σε αυτή τη θέση αναγεννά τις ελπίδες για αλλαγή προς το καλύτερο της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί, εύχεται καλή θητεία και καλή συνεργασία με τον Σύλλογο.

Αναλυτικά η επιστολή των εθελοντών αιμοδοτών αναφέρει τα εξής: «Η ανάδειξη του κ. Σταύρου Τσαντή ως νέου διοικητή του γενικού νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», ενός πολύ σημαντικού τομέα υγείας για ολόκληρο τον νομό, αναγεννά τις ελπίδες μας για αλλαγή προς το καλύτερο, της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί, με τον κόσμο να αγανακτεί και να μιλάει απαξιωτικά για το νοσοκομείο μας.

Ο κ. Τσαντής, με τη μακροχρόνια θητεία του σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες υγειονομικές μονάδες της χώρας, ευελπιστούμε, με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, να εργαστεί ακατάπαυστα, για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά την εύρυθμη λειτουργία και την εικόνα της μοναδικής δημόσιας υγειονομικής μονάδας του νησιού μας.

Ιδιαίτερα δε ευελπιστούμε στη μεταξύ μας συνεργασία, σε μια σειρά από κοινωνικές δράσεις πάνω σε ζωτικά ζητήματα που αφορούν το σύνολο των συμπολιτών μας, όπως είναι και αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο πρόεδρος κ. Φιλήμων Νικολάου και η διοίκηση του Συλλόγου μας εύχονται στον νέο διοικητή καλή θητεία και κάθε επιτυχία στις νέες ευθύνες που έχει επωμιστεί.

Για το διοικητικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος

Φιλήμων Νικολάου
Ο γενικός γραμματέας
Βασίλης Νικολής».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο